maanantai 28. marraskuuta 2011

1. adventti viikonloppu

Tänä viikonloppuna tuli touhuttua kaikenlaista, tuli kokeiltua ensimmäinen versio mahdollisesta joululahjaherkusta, ei onnistunut. Tuli käytyä kokemassa ensimmäinen golf -opetustunti ja patikoituakin vielä. Nyt illankähmyssä ompelen uusinta tilkkupeittoa, pitäähän jouluksi saada joulunvärejä!No niin, aloitetaan tärkeimmästä, eli perjantai-illan herkkukokeilusta...tein Rocky Road-herkkua, jossa ideana sulattaa suklaata ja heitellä sen sekaan kaikkia ihania mielikarkkejaan pikkupalasina. Kyllähän se hyvää oli, muttei mitenkään erityistä, siitä pystyi makuina ihan selvästi erottelemaan kaikki käyttämäni karkit, joten olisi ollut ihan sama jos olisi syönyt ne erillään...joten ainakaan tätä ei valmistu kenellekkään joululahjaksi ja se ei ollut esteettistäkään kun paperikonvehtivuoat eivät millään malttaneet pysyä kuosissaan...pöh.


Lauantaina lähdettiin Lauro-golffiin ensimmäiselle golf-opetustunnille ja kyllähän se paikka tälläisen romanttisen esteetikon silmää hiveli ja sisustusideoitakin syntyi.. Clubi on perustettu vanhaan maatilaan ja siellä oli vaikka mitä erikoista, kannattaa käydä! Nykyään joka kerta kun kiertelen tälläisissä paikoissa, mietin aina olisiko täällä kiva järjestää jotkin isot juhlat tai häät...en tiedä miksi.. ;) Kyllähän noissa tönöissä kelpaisi asustella. Olisin halunnut käydä kiskomassa noita ihania korkeita heiniä kotiin maljakkoon, muttei olisi ehkä ollut ihan etiketin mukaista.
Tuollaisia roikkuvia heiniä pienemmässä koossa olisi makea saada kotiin maljakkoon roikkumaan muiden kukkien ympärille, siis sellaiseen korkeaan maljakkoon.
Sunnuntaina kerättiin hieman sielun ja ruumiin ravintoa patikoimalla vuoristossa. Matkalla mietiskelin tulevien pikkujoulujuhlien tulevaa pöytäkoristelua, kyllä se urheilu aina auttaa selkeyttämään ajatukset, nyt tiedän täsmälleen minkälaiset kynttiläkoristeet haluan rakentaa, jos vain kerkiän viikon aikana.
Ai niin, melkein meinasi unohtua, torstaina kun vähän ketutti, leivoin extempore täytekakun. Sekin epäonistui, jostain ihmeen syystä kermavaahto ei meinannut millään vaahdota. Sitten meni hermot ja levittelin sen kakun päälle tuolleen valuvana maitona. Jotenkin kummassa se olikin varmaan parasta kakkua maultaan kuin ikuna! Ihme! Ja hyvän testin tein muuten noille koristeille, yleensä strösselit "sulaa" nesteeseen ja näyttää rumalta, mutta nämä kesti terhakkana pari päivää (varmaan kauemminkin, mutta kakku ei säilynyt =) ).

Oikein levollista 1. adventtia kaikille, nyt alkaa countdown jouluun, tänä vuonna en ennättänyt askarrella adventtikynttiläkoristetta niinkuin olin suunnitellut, ehkä ensi jouluna..

Laitoitko Sinä joulukoristeita tänä sunnuntaina esille?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!