maanantai 5. marraskuuta 2012

Back again

Ehkä nämä "katkokset" kuuluvat blogeiluun, välillä tuntuu että vois päivitellä joka päivä, sitten tulee hetkiä jolloin ei ole mitään asiaa, tai ehkä on, mut ei vaan viitsi. Noh, nyt on onneksi kohdallani loppunut tämä tälläinen "ei viitsi"-aikakausi ja perusarki kiinnostaa jälleen. Onneksi, koska sitähän se elämä yleensä enimmäkseen on.

Katsoin, että edellinen päivitykseni oli syyskuun alusta, mitä sen jälkeen on tapahtunut? Ensin lähdettiin reissuun, kierrettiin melki 3 viikkoa taas Amerikkaa, lennettiin aluksi Los Angelesiin, sieltä kärry alle ja nokka kohti San Diegoa jossa oltiin viikon verran. Viikon aikana piipahdettiin myös Meksikon puolella, Tijuanassa. Diego-viikon jälkeen loma jatkui ns. hermoparantolassa Palm Springsissä. Olimme viikon lomaresortissa aavikon ja vuorten ympäröimänä ja päivärytmi meni kutakuinkin niin, että aamulla salille, uimaan ja allaselämää päivä, illalla shoppailtiin. Sitä viikko, all over again. =) Viimeiset lomapäivät kierreltiin ja fiilisteltiin jo ennestään tuttua LA:ta.

I haven´t been here bloggin since sebtember, i have had so much else to do, like our trip to U.S.A (Los Angeles-San Diego-Tijuana-Palm Springs-Los Angeles) and after that i had "baby blues" withtout baby, all the decorating hasn´t care me a less. But now i´m back in business! =) Here are some pictures from our trip.

San Diego Old Town


San Diego Old Town


San Diego Old Town


MOJITO!! San Diego Old Town
San Diego


San Diego


Teinikemut San Diegon malliin


Palm Springs/ Loma resorttimme


Palm Springs


Palm Springs


Palm Springs


Palm Springs


Palm Springs


Palm Springs


Palm Springs

Mä rakastan Amerikkaa ihan mahdottomasti ja elämä Espanjassa on alkanut tympiä, unelmoin Jenkkeihin lähdöstä pitemmäksi aikaa, mutta sinne ei sitten noin vaan mennäkkään asumaan. Jotain hyvää Euroopassa sentäs on, voi liikkua niinku huvittaa...

Noh, seuraava Amerikan reissu on jo suunnitelmissa, joten unelmoidaan sitten ainakin siitä.. =)

I LOOOVE America and i would be so happy if i could move there permanently, but it´s not as easy as moving around in Europe. Maybe some day, need to keep dreaming. Luckily, our next trip to U.S.A is planned.. =)

4 kommenttia:

 1. Sun juttuja olikin jo ikävä. :) Tervetuloa takaisin.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva katsella matkakuvia ja lukea sinun bloggausta, kun meillä on niin vähän aikaa treffata. Olen odottanut sivustolle uutisia, mutta tiedän myös, että aika on rajallista. Tästä on taas hyvä jatkaa.
  Terv. Seikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, noita lomakuvia (jos teitä kiinnostaa) on taas aika reilusti ja koska suurin osa on nassun kanssa, ei ne tänne päädy, eli näytettävää olisi..jos joskus meillä kera jonkun herkun? =)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!