tiistai 13. marraskuuta 2012

Lempi kaitaliinat

Vaikka mennäänkin jo marraskuun puoliväliä, on meillä vielä niin kovin ruusuisen ja kesäisen kukikasta, johtuu ehkä ulkoilmasta, ehkä vaan siitä ettei vielä ole joulufiilistä niin kauheasti. Töitä niin kauhiasti, ettei oikein jouda keskittymään näihin tärkeimpiin asioihin, kuten möödleeraukseen.. ;)

Muistelen, että viime vuonna tähän aikaan meillä oli ollut jo jonkin aikaa JOULUKUUSI ja kaikki joulukoristelut täydessä vauhdissa..hmm, pitäisiköhän ryhtyä kaivelemaan niitä nyssyköitä kaapin perältä pikkuhiljaa..

Tovi sitten meille tuli muutama uusi kaitaliina, joista onkin tullut mun lemppareita, meillä kun on tuo peitä ja piilota-meininki näiden vuokraisännän joidenkin kalusteiden kanssa ja olkkarin pöydät kuuluvat siihen kerhoon. Täytyisi jaksaa jossain välissä ommella niille oikein kunnon huput, niin ei näkyisi yhtään noita karmean pyökin värisiä jalkojakaan..

It´s not Chrismas time in our house, not yet. Flowers are everywhere but soon i need to concentrate to think about this years Xmas style..hmm, what would it be...

Neilikoita, mun lempikukkia...Voih, haikein tunnelmin katsahdan viime kesänä Suomen lomalla löytämiini hevosenkenkiin ja tulee ikävä sinne satumaahan..


4 kommenttia:

 1. Pitääpi kaivella se sun viime vuoden joulukuusen muokkaus esille. Mä suostuin tänä vuonna muovikuuseen (astmaatikkolapsen takia) ja sitä voisi vähän muokkailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm..mä hain mun kuusen varastosta, jos sitä jaksais vkonloppuna viritellä, mutta muistin kun raotin laatikkoa, että siitähän varisi kaikki lumisprayt silloin kun sitä kokoon pakkasin.. =( mitähän keksis tälle joululle vai pitäiskö vaan sohasta uudet maalit niskaan.. =)

   Poista
 2. Kyllä joulun ennätät vielä laittaa. Tuon Suomen tuliaisina uusia jouluaiheisia lehtiä. Tiedä vaikka sieltä löytyisi jotain uutta täydentämään sinun mahtavia somistuksiasi.
  Terv. Seikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan täällä niin into piukeena sun tuliaisia!! =)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!