torstai 8. marraskuuta 2012

Olipa kerran lehtijuttu...

Jonka otsikko oli "Espanjan koti kuin marenkikakku". Ja se lehtijuttu kertoi meidän kodista!! =)

Tuossa meidän Amerikan reissun aikana ilmestyi 9/12 numero Olé-lehdestä, jossa killotin kansikuvatyttönä, heh, onneks oltiin melkeen koko lehden myyntiaika muilla mailla vierahilla. Meidän työpaikalla nimittäin myydään kyseistä lehteä ja sen tarjoaminen tutuille asiakkaille oli äärimmäisen kuumottavaa..ja tavallaan sitten mukavaakin, ehkä jopa hassuakin. =)

Jutussa kysellään meidän tarinaa, kuinka Espanjaan asumaan päädyttiin, miten valittu asumiskohde, mitä ollut valmiina, mitä laitettu itse, miten sisustaminen eroaa täällä Suomesta jne.

Once upon a time there was a story in a magazine, it tells about one sweet home, ours actually. =) Title of the story was "Spanish home like meringue", and then the story begins...


Olé-lehti

Kuvat on tarkoituksella otettu lehdestä vähän sumuisesti ja ne ovat pieniä, jotta voisin sitten aikanaan kertoa noista tavaroista joita ei ole täällä vielä aijemmin nähty. Joten jatkoa piisaa, kuvia tuli otettua ennen kuvaajan saapumista melkoinen määrä! =)

All the pictures are way too smoky and tiny, but i let you know all the details after a while, before photographer came, i took millions photos! =)


Olé-lehti

Olé-lehti

Olé-lehti

Olé-lehti

Olé-lehti
8 kommenttia:

 1. Heippa!löysin blogisi ihan äskettäin ja on mukavaa lueskella elämänmenosta espanjassa. Hauskaa kun muissa blogeissa rupeaa näkymään havuja ja kanervia sisustuksessa ja sinulla paistaa siellä aurinko ja kukkaset kukkii terassilla=) love it! Olisi ihana päästä lehteilemään tuota lehteä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sarppa! Ja tervetuloa tutkailemaan meitin maailmaa! =) Se on totta, että täällä ei pahemmin tuota alkutalvi fiilistä ole ja joulufiiliskin tulee vasta kun koko kaupunkiin sytytetään jouluvalot, mutta juuri siksi onkin ihana lueskella Suomalaisia blogeja, tuntuu, että kyllä se ainoa oikea joulu syntyy pimeästä ja lumesta... =) täytyypäs tulla ajan kanssa lueskelemaan siun "historiaa"!
   ps. aika monissa kirjastoissa lukusaleissa on tuo Olé-lehti, tosin en tiedä onko vanhoja numeroita.. =)

   Poista
 2. Hei! Olen aivan täpinöissäni täällä lumen keskellä. Kauan kauan sitten asuin siellä ja sydän jäi sinne. Olen yrittänyt kuumeisesti löytää monta kuukautta blogeja jossa oli sisustusta ja osaksi myös elämää Espanjasta. Eilen löysin yhden ja tänään tämän sinun ;) mukava blogi ja hyviä aiheita. Jatkan takuulla lukemista jatkossa! Aurinkoisin terveisin: Minna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun löysit meille! Toivottavasti voin auttaa verestämään muistojasi! Missä päin itse asustelit? Sama ongelma ollut itselläkin, en ole löytänyt suomenkielisiä blogejä täältä, muita kuin ystäväni Sandra pitää blogia "Koti preciosa y la vida de Sandra", käyppä sitä kurkkaamassa, heillä enemmän perhe-elämän arkea ja mulla tuunailua ja käsitöitä kaiken muun lomassa. =)

   Poista
 3. Juuri mainitsemasi blogi oli toinen blogi jota aloin seurailla :) fuengirolassa asuttiin kolme vuotta vuosituhannen vaihtuessa siellä eli Suomeen lähdöstä on kulunut jo kymmenen vuotta. HUI!!!! Toukokuussa tullaan verestelemään muistoja ja näyttämään lapsille missä Äiti ja isä ovat asuneet :) teitän molempien blogit ovat tosi mielenkiintoisia ja varmasti jatkan lukemista :) mukavaa pääsiäistä :) terkuin : Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samassa kylässä asustellaan mekin.. =) Ihana että pääsette tänne lomailemaan ja tunnelmoimaan! Ja tervetuloa "meille" toistekkin! =)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!