sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Keittiö on kodin sydän

Kurkataampa pikkuisen meidän keittiöön, asumme siis edelleen vuokralla, joten keittiö on se mitä on tarjottu, ikävät perusasiat, kuten koivun väri, ei tule muuttumaan miksikään (enkä todella aijo kalvottaa sitä valkeaksi), joten täytyy keskittyä mieluisiin yksityiskohtiin.







Tämä Greengaten leipäkoriliina oli aikoinaan minun ihka ensimmäinen GG ostos, nyt se saa lepäillä uunin kahvalla Zara Homen vohvelikeittiöliinan kanssa.







Viime kesänä laitoin miehelleni yllätykseksi "rakkauden tunnustuksen" välitilan kaakeleihin kun hän palasi työmatkalta. Tosin hän ei olisi sisustustarraa seinällä huomannut (!) ellen olisi asiasta huomauttanut että voitko katsoa tarkemmin! =)




Rakastan kauhtuneita, romuisia mummola-esineitä, joista lemppareita keittiössä vanha raastinrauta ja kahvimylly.




Minusta on aina kiva täyttää pastellisilla vaahtokarkeilla Zara Homen lasipurkki jonka päällä nököttää pieni lintunen, mutta kuin huomaamatta purkki aina hupenee parempiin suihin. Viime Amerikan reissulta ostettiin sitten iiiso pussi minivaahtiksia jotka maistuvat niin pahoilta ettei niitä tee mieli syödä, joten nyt pysyy purkitkin täysinä.. =)










Inhoan tuota kamalaa säleverhoa ylikaiken! Kauheasti porata tässä asunnossa ei saa (eikä uskalla, nämä talot rakennetaan täällä niin mystisesti), mutta jotain pitäisi kehittää peittämään tuo kammotus. Pieni ajatus on jo, katsotaan jahka kehitän sitä lisää. Espanjassahan pääsääntöisesti pyykinpesukoneet on joko keittiössä tai ulkona parvekkeilla, meillä siis rumentamassa tätä keittiötä, murr...astianpesukoneeesta mä vaan haaveilen..huokaus.. Niin ja tarvitseeko edes mainita, että täällähän ei tunneta kuivauskaappeja, vaan astiat kuivatetaan pöydällä telineissä, muuten ihan romanttista, mutta kun sitä tiskiä on paljon, torni astioita telineessä on uhkaava.. =)




Tiskaillessa on kiva kurkkia maisemia vuoristoon ja naapuri taloihin, mutta mielestäni ikkuna tiskialtaan päällä on äärimmäisen epäkätevä, vai mitä olette mieltä? Ikkunaa saisi olla pesemässä roiskeista joka päivä.







Ihan mieletön viikonloppu ollut ilmojen kannalta, nyt ne kevään viimeiset sateet on varmaan sadellut ja tästä on hyvä alkaa kuiva kausi joka kestää parhaimmillaan ensi syksyyn.

Ihanaa kun uima-allas kausi on taas alkanut ja ensimmäiset rusketusraidat on hankittu =)

Voimia alkavaan viikkoon teille kaikille ihanille lukijoille ja erityiskiitos kaikille jotka jaksavat kommentoida, ette usko kuinka kiva viestejänne on lukea!



32 kommenttia:

  1. IHANAN valoisa ja kaunis keittiö!! Minä haaveilen uunista joka tuskin mahtuu niin pieneen keittiöön, mikä meillä siellä Pacosin kämpällä on :) Olenkin meinannut kysyä mistä olet sen lasipurkin löytänyt, mutta selvisi sekin nyt tuossa. Toivottavasti ne sateet oli siinä ja saatte nauttia kuivemmista säistä. Vielä kaksi kuukautta ja sitten kuukausi Fugessa rusketusta (raitoineen) =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Tervetuloa ruskettumaan!! =) Ja tervetuloa "naapuriin"!

      Poista
  2. Kyllä on kaunista, niin kaunista. Ihan sanattomaksi menee. Tykkään todella paljon keittiön väreistä ja olen sata rosenttisesti samaa mieltä ettei puun väriä saa missään nimessä peittää millään. Uskon, että kohta valkoinen villitys on ohi ja taas arvostetaan tummaakin ja Sinulla on tosi hienosti erilaisia tavaroita antamassa kontrastia. Oikein silmä lepää keittiössä ja ei keittiön emäntäkään ole hullumpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos sinne Punaiseen Tupaan! Olipa kiva aloittaa viikko lukiessa kommenttiasi. =)
      Näin viime yönä unta yhdestä teidän tuotteesta...hmm..se punainen paholainen kummittelee mielessäni! =)

      Poista
  3. Kiva keittiö ja niin lämpimät värit...ja tuo tarra on ihana:)

    VastaaPoista
  4. Sinulla on silmää yhdistellä uutta ja vanhaa ! ! Ei ihme, että Fugen kirpputori lauantai oli in ja vielä niin mukavan aurinkoinenkin. Olet kyllä hankkinut paljon Suomestakin, mutta täältä saa odottamalla paljon kivaa ja edullisemmin.
    Mukavia "unia" T. Seikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyviä löytöjä, innolla odotan että saisin ne pian kotiin!! =)

      Poista
  5. Voi apua miten ihana tarra yllätys!!! :) Aivan ihana idea! Ja niin kaunista muutenkin sinun kodissasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira! Harmittaa vaan kun ollaan tavattu 2000-luvulla, vuosiluku 19.. olisi vaan näyttänyt niin paljon paremmalta.. ;)

      Poista
  6. Olisi kyllä kiva Sinullekin myydä jotain tai arpoakin jossa olisit mukana, mutta kun tuo matka on niin pitkä ja taitaisi postikulu tulla aika suureksi.

    Hih, näit siis unta tavarastani. Aika moni on löytänyt viimeaikoina blogini ja toivottavasti hekin näkee unta minusta tai siis eiku mun tavaroista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se onkin niin tyhmää, juurikin nuo postikulut! Muuten se punainen paholainen olisi jo matkalla tänne.. =)
      Kiva kuulla, että lukijat ovat alkaneet löytää blogiisi! Onnea kaupantekoon! =)

      Poista
  7. Vielä kun katselin Sinun keittiötäsi niin ajattelin, että taitaa Sinun mies olla aika onnellinen, kun on tuollainen vaimo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hömpsis! =) Kyl me tykätään hössöttää elämää yhdessä! =)

      Poista
  8. Tosi kaunishan tämä teidän keittiönne on! Meillä muuten tiskiallas ikkunan, koska niin ehdottomasti halusin ja haluaisin varmaan vieläkin, vaikka totta, roiskeita saa koko ajan pyyhkiä tai niitä kestää. =D Ihania vanhoja aarteita ja se Zara Homen purkki on tosi ihana!
    Mua jäi huvittamaan, ettei miehesi huomannut tuota tekstiä, koska meillä varmaan olisi käynyt ihan samoin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän se tarra ehti muutaman päivän seinällä olla miehen jo matkalta tultua ennen kuin meni hermo ja piti oikein mainita asiasta.. =)

      Poista
  9. Nätti keittiöhän sulla on, toi teksti on tosi kiva idea :) Vanhat tavarat on niin kauniita ja varsinkin jos niillä on tunnearvoa!

    VastaaPoista
  10. Aivan ihku keittiö ja nuo "mummola"tavarat, niin kivan romuromanttisia! Olen myös sellaisiin rakastunut.
    Aurinkoisia päiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että kevät tulisi rytinällä sinnekkin pian!

      Poista
  11. Kaunis ja valoisa keittiö. Ihana kun saa katsella maisemia tiskatessa. Pikkuiset yksityikohdat keittiössä ovat ihastuttavia.
    Kivaa Viikkoa !

    VastaaPoista
  12. Kauniilta näyttää keittiösi ja ihania yksityiskohtia!
    Tuosta ikkunasta muistui mieleeni Serranon perhe tv-sarja, siinä taisi olla tiskiallas samanlailla kuin teillä... Tykkäsin siitä sarjasta kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Serranon Perhe on kyllä yksi parhaista ohjelmista ikinä! Se ohjelma kuvastaa kyllä niin hyvin tyypillistä espanjalaista perhettä, tai sitä elämän menoa! =)

      Poista
  13. Löysinpäs kauniin blogin, tänne jään :)

    VastaaPoista
  14. Heipparallaa! Ihana keittiö ja muutenkin kiva blogi :)!
    Lukijaksi tulin ja jään ihastelemaan elämää Espanjassa (Serranon perhe oli muuten munkin lempisarjoja, viitaten aiempaan kommenttiin ;) )
    Hyvää loppuviikkoa sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten myös, viihdyn teillä mainiosti! =) Bienvenidos meille! ;)

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!