sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Uusia Arvonnan voittajia

Nyt on tapahtunut moka moka moka!!! Onneksi eräs lukija oli huomannut, että olinkin arponut KesäArvonnan voittajan liian aikasin, anteeksi!
 
Mulla on aina ollut tapana arpoa perjantaisin, jotta viikonlopun aikana saan voittajan selville ja se oli tarkoitus nytkin, oli vaan väärä päivä lipsahtanut sormilta tekstiin.
 
Vaikka toivonkin, ettei tämä kenellekään niin vakava paikka ole, haluan kuitenkin pyhittää tekoni ja edelleen Susanne voitti sen alkuperäisen palkinnon, mutta laitan matkaan lohdutusta neljälle.
 
1. menee KAROLIINALLE, joka oli osallistunut arpomisen jälkeen.
"Olen lukija,vanha bloggaaja omasta elämästä:)kun aikoinaan lopetin bloggaamisen,kumminkin jäin koukkuun tiettyihin blogeihin joita seuraan...on ollut jännä seurata että moni blogi jota olen pitkään lukenut ovat jossakin vaiheessa päässeet ns. Isommille vesille:)....täten on tullut paljon mainoksia mukaan, ja bloggarit ovat saaneet sponssiotsikkoa:)mutta ei ole kovasti haitannut:)
Ihana arvonta,tsemppiä mulle!;)"
 
2. menee MALAIKALLE, joka oli huomannut virheeni.
"Äh, eiks tän pitänyt päättyä sunnuntaina 15.6 klo 18? Niin arvontapostauksessa luki ja mä aattelin että vielä tänäiltana ennätän osallistua :("
 
3. ja 4. palkinto arvottiin kaikkien paitsi ylläolevien kesken, jotka ovat:
 
MAIJA
"en kuulu, kaikki mitkä tiedän liittyneen ovat muuttuneet kaupallisiksi ja jotenkin väkisin väännetyiksi"
 
SARI
"Mukana :) en kuulu enkä haluiskaan ;) aunakin kommentoiminen on tehty hankalammaksi jos ei muuta :D en ole kuullut moisesta lehdestä mitään ennen , kivalta vaikuttais :) sinänsä ei mainokset haittaa, mutta tekee omasta mielestä blogin näöllisesti EI niin kivaksi ;) mutta kukin tyylillään :)"
 
Laitatteko minulle osoitteenne pitsipipari@gmail.com niin laitan teille kuvan mukaiset pannunalusen/tarjoilualusen (1kpl) matkaan hetimiten. Anteeksi vielä rakkaat muruset töppäilyni! <3

 
 
Alun perin minulla oli tänään tarkoitus postata paikasta, jossa reissattiin eilen , mutta jätetään se ensi viikkoon..
Kevennetään kuitenkin tunnelmaa ja alla muutama kuva meidän kisuliinista joka joutui pesulle kun oli oksennellut vähän sinne sun tänne (ei mitään vakavaa, nuolaisi vain pahan makuista lääkettä..)
 
 
 
 
 
 
 

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. <3 se on kyllä sellanen sylikissa, välillä ei osaa päättää ketä puskis.. <3

   Poista
 2. Onnea voittajille, ei tuo kauhia moka ole sattuuhan näitä kenelle tahansa :)
  Mukavaa uutta alkavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii...välillä pienetkin asiat tuntuvat elämääkin suuremmilta.. ;)

   Poista
 3. Voi pientä, toivottavasti olo on jo parempi. Olen myös miettinyt noita yhteisöihin liittymisiä, mutta en ainakaan tällä hetkellä ole kiinnostunut...ehkä siksi, että en ihan ole hoksannut niiden ideaa, mutta ehkä se jonain päiväna valkenee:D
  Aurinkoista viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedäkkö mulla on ihan sama juttu, en mäkään oikeen tajua!! Mut kai se vaan on et ne saa ilmasta mainostilaa josta ne saa yrittäjiltä rahaa ja bloggarit saavat tunteen olevansa erityisiä kun saavat kutsun ja sitä kautta enemmän lukijoita..? =D

   Poista
 4. Ihana kisuli <3 ja kiitos!!!!

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!