keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

A Coruña
 
 
Santiagosta vuokrattiin Hertziltä auto lentokentältä ja ajettiin aivan luoteisreunalle, A Coruñaan. Merenranta kaupunki leveällä hiekkarannalla oli kaunis, mutta niin tavanomainen ja samantyylinen kuin missä itse asutaan, että mitään ihmeellisiä säväyksiä ei aiheuttanut. Hienointa täällä oli sellainen korkealla ollut mirador näköalapaikkapuisto, josta näki kauas merelle. Sinne en tosin ottanut mitään kuvailuvälineitä mukaan, valitettavasti. Muutenkin kaupungilla oli mukana puhelin vain. Siitäkin huolimatta ettei kaupungissa ollut mitään maata kaatavan erikoista, me käveltiin itsemme näännyksiin ympäri kaupunkia katsellen, että hyvästä lenkistä se ainakin kävi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
No yksi hienoin asia koko Pohjois-Espanjasta on kyllä mainittava, HORTENSIAT!!! Kun Suomessa kukkii tienvarsikukkina Rentun Ruusut niin täällä ne oli Hortensiat!!! Tässä ne on keskustan kadun varrella, mutta näitä oli kilometri tolkulla maanteillä, ja ne tosiaankin kukki, oikein muhkeina. Mies nauroikin, että yleisin keskustelun aihe matkalla oli: Kato mikä Hortensia, kato!! =D Mä vähän innostuin...
 
 
 
 
 
 
 
 
Ai minkälaisessa hotellissa oltiin? No ei tuota hotelliksi voi sanoa, mutta jonkun luokan murju laitakaupungilla johon saatiin kallistaa yöksi päämme. Home haisi ja oli niin kosteaa, että vaatteet oli tuolilla märät aamulla. Parasta tietysti oli seura ja silloinhan on kivaa missä vaan. 
 
 
 
 
Nyt alkaa jo olla hoppu suunnata sinne lähemmäksi Ranskan rajaa..
 
 
 
 
Matkalla innostuttiin kattelemaan lehmiä.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bongattiin tienvarresta myös simpukkamerkki joka johdatteli vaeltajia oikeille reiteille, pitkä ja kivinen on kyllä heidän reissu, syvä kumarrus.
 
 
 
 
 Nyt kaasutellaan sitten halki pohjois rannikon kohti Bilbaota, mutta kurkataan huomenna minne pariin paikkaan pysähdyttiin matkalla.
 
Reissun ensimmäisen osan (Santiago de Compostela) voit lukea TÄÄLTÄ!
 
 

17 kommenttia:

 1. o-laa laa, ollappa tuolla mukana :)

  VastaaPoista
 2. Wau, miten ihania maisemia ja nuo hortensiat oi oi oi miten mahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan äimissäni miten paljon niitä oli siellä!

   Poista
 3. Oli mukava lukea reissustanne ja katsella kuvia <3 Piia

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia ja hertileijaa noita hortenssioita :))

  VastaaPoista
 5. Siellä pohjoisessa on kevään aikana satanut hurjan paljon, siitä varmaan home kosteus :-( Täällä etelässä kukkii bougainvillet ja mikä lie nimeltään (Suomessa oljanteri) monen värisinä. Pohjoiseen päin tulee harvoin lähdettyä, kiva että uskalsitte ottaa sen matkakohteeksi :-(

  VastaaPoista
 6. Nuo maisemat on kyllä kauniita! Ja herran jestas mitkä hortensiat ♥ Miksei meillä ole tuollasia "rikkakasveja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä oli jokapaikka pullollaan, mä en oo ikinä nähnyt mitään niin kaunista!!

   Poista
  2. Kaunista ja niin erilaisia kuin täällä 😊 todellakin upeet hortensiat ja ihanainen Marikin siellä luuraa 😊😎💕

   Poista
  3. Heh, nyt mulla iski kamala hortensiahimo ja oon jo kiertäny melki kaikki viverot kun en jaksais sinne hienoon paikkaan josta postasin lähteä kun se on niin kaukana mut vielä en luovuta.. ;)

   Poista
 7. such a wonderful discover -- cannot wait around to determine that which you 2 develop!

  LOL Boosting
  cheap fifa 15 coins
  LOL Boosting
  英雄联盟代练

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!