lauantai 22. marraskuuta 2014

Makkari

Kurkataampa meidän toiseen makkariin, siihen jossa nukutaan. Se on pikkuruinen, juuri ja juuri mahtuu sängyn lisäksi yöpöydät.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GG päiväpeitto ja tyyny, niitä rakastan! Ihana muuten kun nuo GG peitot on 2-puoleisia, uutta ilmettä samaan rahaan.. ;)
 
 
 
 
Yöpöytiä makkarissa yhteensä 3, joista 2 olen laittanut omalle puolelle vierekkäin lipastomaiseksi. Ne saatiin asunnon mukana ja odottavat vielä tuunausta ja inspistä.
 
 
 

 
 
 
 Vanha sängynlämmitin jota voi oikeasti vielä käyttää!
 
 
 
 
Tämä naulakko on minulle rakas, mieheni työkaveri tuunailee kaikenlaista ja kun muutimme annoin hänelle shabby-henkistä tuunausmateriaalia joita en saanut mahtumaan/jaksanut enää roudata uuteen asuntoomme. Kahdesta vanhasta roskiksilta löytämästäni ovesta (tai ovista jääneistä jämistä, itse ovista tuli hänen pomolleen sängynpääty) hän teki minulle kiitokseksi tuollaisen naulakon ja koukuissa on ihania yksityiskohtia.
Kiitos Katja <3
 
 
 
 
 
 
 
Mieheni toi naulakon ja sanoi Katjan vinkanneen yhdestä koukusta löytyvän hänelle vinkin, hmmm...kosinta..? No eipä ole tapahtunut... ;)
 
 
 
 
 
 
 
Virkkaamani raitamatto sopiikin väreiltään parhaiten makkariin joten päätyi sitten tänne olkkarista.
 
 
 
 
 
 
 
Tämä "antennivuoristo" näkyy kun verhon avaa ja lokoilee vielä sängynpohjalla venytellen.
 
 
 
 Uskomatonta miten aika vierii ja nyt marraskuussa tuli 3 vuotta täyteen bloggaamista!
Käydään ensi kerralla vielä ruokailutilassa ja sitten ensi viikonloppuna synttäriarvonta. Sen jälkeen saakin luvan kanssa jouluttaa koko kuukauden! <3
 

32 kommenttia:

  1. Onpa kaunista makuuhuoneessanne ja jos toi ikkunanäkymä vielä on makuuhuoneesta, niin aina parempaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mikä parasta, tuossa maisema-kuvan ala-laidassa näkyy hiekkakenttää, se jatkuu "alaspäin" todella isolle alueelle ja siihen ollaan rakentamassa piakkoin puistoa, jossa lapsille leikkipaikkaa, suihkulähdettä ja ulkoilma kuntoilulaitteita, odotamme sitä jo ilolla!

      Poista
  2. On teillä kyllä eri huikeet näkymät ikkunasta! Saatko siellä joulufiiliksen miten hyvin päälle? Täällä sen saa sillä kun on pimeää, kylmää ja lunta...plääh! Kaunis makkarikin teillä siellä on, kaikenkaikkiaan kauniilta näyttää kotinne...vielä kun päästään kurkkimaan loputkin tilat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on just nyt kylmää...tai se johtuu tuosta tuulesta, viime yönä olin ihan varma että meidän parvekelasit tulee sisään..hui!! Mutta siis joo, saan tosi hyvin joulufiiliksen päälle, ehkä jopa enemmän kuin Suomessa mutta se tulee niin kuin sanoit vähän eri asioista. Täällä katolilainen uskonto on vahvahti mukana joulutohinoissa ja esim jouluseimien katselu kiertämällä kuuluu perinteisiin. Olemmekin lähdössä ensi viikolla katsomaan valtavaa suklaasta tehtyä jouluseintä. Joulutorit, valtaisat jouluvalot (pelkästään Malagan kaupunki käytti viime joulukuussa 3 miljoonaa euroa valaisuun!!), joulutähdet kukkimassa liikenneympyröissä jne. täältä saa oikeastaan kaiken mitä Suomessakin nykyään paitsi täällä ei ole pimeä kuin yöllä eikä sada lunta. Tosin jos sitä kaipaa niin Sierra Nevadan laskettelukeskus ja luonnonpuisto lumipeitteineen on noin 1h ajomatkan päässä.. =D

      Poista
  3. Ihanan rouheista tunnelmaa tuovat tuo naulakko ja vanha ovi teidän kauniiseen makkariin! Kolme vuotta on pitkä aika - onnitteluhaleja blogiystäväin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo makkarissa ei olekkaan nyt muuta vanhaa, enemmän saisi olla minun makuuni mutta kompromisseja tehdään.. ;) kiitos onnitteluista <3

      Poista
  4. Kauniilta näyttää myös makkari. Greengate tekstiilit on ihania <3
    Onnea 3vuotiaalle blogille !

    VastaaPoista
  5. Onpa kaunis makuuhuone. :) Eritysesti lamppu kiinnitti huomioni. Meilläkin on peili odottamassa kiinnitystä sängyn yläpuolelle, mutta olen vähän alkanut empimään, kun jostain sain päähäni, että joku yö se kuitenkin tippuu mun niskaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa kauheskenaariota minäkin aijemmin emmin, mutta hyvin se on pysynyt edellisessä ja tässä kodissa, eli nyt kohta 5 vuotta.. =)

      Poista
  6. Kaunis makuuhuone ❤️aivan ihana tuo naulakko :) kauniit maisemat näkyy herätessään :) mukavaa sunnuntaita ❤️

    VastaaPoista
  7. Oih, tuo kattovalaisin on todella kaunis! Ja peili myös!
    Valkean tuolin selkänoja on hurjan mielenkiintoinen...me gusta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastuin tuohon roskis-löytö tuoliin heti, ja erityisesti just tuohon neomudejar tyyliseen selkänojaan! ompahan meilläkin lampun ja tuolin muodossa pala Maroccoa.. ;)

      Poista
  8. Voi että miten ihana makuuhuone ja mikä maisema sieltä avautuu, huh!
    Miten tuolta malttaa nousta ylös ollenkaan, kun ympärillä on niin paljon kaikkea kaunista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttu, eikö ollutkin meillä paljon samaa vaikka kuitenkin erilaiset!!? <3

      Poista
  9. Ai että miten ihana lamppu ja tuo ovi ja tuo naulakko ja tuo tuoli ja... No nyt mää jo unohdin ne loput... Niin kaunista - kaikki!

    VastaaPoista
  10. Ihastuttava tuo lamppu kuten myös koko makkari!

    VastaaPoista
  11. Tuo peilin tekstittely avasi silmäni ja nyt minä tiedän, mitä sille PS. I love you-tarralle voisi tehdä, jos sellaisen hankin joskus. :) Ihania vinkkejä aina vain blogistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten oli kiva kuulla Viltsu, että sait napattua jonkin idean mukaasi, juuri tätä varten blogit on, ideoiden jakamista! Ihanaa päivää sinulle <3

      Poista
  12. Kaunis makkari!
    Noita Gg-peitteitä aina kuolaan, mutten oo vielä raaskinu ostaa edes sitä ensimmäistä.
    Upea tuo koukku naulakko ja wau mikä vihje...... <3 <3

    Iloista joulun alusaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään tajua oikeasti mikä minuun meni toissakesänä kun tilasin noita peittoja kerralla 3 erilaista, sinne meni kesälomarahat taivaan tuuliin. Mies ei tiedä vieläkään paljonko nuo viltit oikeasti maksaa.. ;)

      Poista
  13. Voi, mikä hurmaava blogi. Löysin blogisi ihanaisen Tiian sivuilta, oli valinnut blogisi yhdeksi häntä inspiroivaksi blogiksi. Tulin kurkistamaan ja tänne jäin. Voi, miten jänniä ja erilaisia sisustusvinkkejä sinulla on. Käväisin nopeasti jo vanhemmissakin postauksissa, mutta niihin pitää vielä mennä ajalla tutustumaan.
    Asut Malagan provinssissa. Andalusian vuoristossa. Minulla on tuttuja siellä. Ihana paikka asua.
    Terveisiä lähettelee Tuulia Turusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi Tuulia, kylläpä teit kommentillasi minulle iloisen ja onnellisen päivän!!! <3 Kiitos kaikista kauniista sanoistasi! <3 hmm...minkäs blogin takana tämä ihanainen Tiia puuhailee, nimi ei kuulosta nyt tutulta, olisi kiva käydä hänen luonaan "kylässä"..? =)

      Poista
  14. No niin, tässähän sekoaa ihan omaan näppäryyteensä. Inspiroivien blogien ketju taisi sekoittaa. Näin se meni: Tiiaa insipiroi Viltsun blogi ja Viltsua tämä sinun blogisi. Ja minä sekoittelin ketjupakkaa:)
    Muuten tuon ihanan Tiian löydät blogista: http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/
    Että sellaista =)

    VastaaPoista
  15. Noissa maisemissa ei ole mitään vikaa, palmupuita ja vuoristoa ja aurinkoinen sää ikkunan takana...ihanat GG:N peitot ja tyynyt ja tuo makkarin kattolamppu on ihku!!

    VastaaPoista
  16. Kiitos Anne-Mari! Ihanaista 1. advettia <3

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!