lauantai 15. marraskuuta 2014

Olohuone

No kävästääs meidän olkkarissa ennen kuin joulujutut tulee sisään. Tossa näkyy nyt sit ne sohvat joita olen piilotellut, argh että mä vihaan niitä, mutta mies niitä rakastaa eikä ne ole lähdössä vaihtoon. Vasta näistä kuvista huomasin kuinka olen kankailla yrittänyt vuorata niiden kamalaa väriä pois, mutta toissapäivänä otin tuosta toisestakin sohvasta pois tuon valkean kankaan, olkoon sitten kamalat rauhassa, ei jaksa enää tuota tekstiilien vänkäystä kun ne ei koskaan pysy suorassa. Miettinyt sellaisen self made-huppujen ompelemista noihin, mutta kun sohvissa ei ole irrotettavia tyynyjä, ei nekään varmaan pysy paikoillaan.. Noh, jos jotain hyvää noissa, niin ne ovat tolkuttoman hyvät istua ja kestävät kisun kynsien teroitusta moitteetta! =D
 
Olkkari näkyy siis sisään tullessa ensimmäisenä, kuva otettukin eteisestä. Vasemmalle jää ruokailunurkkaus ja keittiö, oikealle kylppäri ja makkarit. Eteisessä vielä pikkuvessa. Olkkarista ja toisesta makkarista pääsee sitten terassille.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alin kuva ei ole "fish eye:lla" napattu, vaan olkkari on oikeasti tosi hassun mallinen, sellainen leveä V. Hauska kun olen käynyt tässä talonyhtiössä 5 eri asunnossa ja kaikki ovat täysi eri mallisia!! Kiva pikku piriste mielestäni.
 
 
 

18 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä niin kaunista <3
    Fb:n puolellekkin jo asiaa kommentoin.
    Tiiän niiiiin tuon sohvien piilottelun peittoviritelmin ;) .Meillähän tuota harrastetaan kans ja aina saa olla peiton kulmaa suoristelemassa ja oikomassa.

    Hauska idea myös tuo säkkikangas pöytäliinana.Antaa niin hyvää ilmettä.

    Joulua tääläki vielä himmaillaan....ke iltana se sitten oikein luvan kanssa räjähtää tänne meille, sitte on tuo salaperäinen "projekti" valmis ;)

    Mitä mukavinta viikonloppua sulle sinne toivottelen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIKKKEEEE!!! En malta odottaa mitä sieltä tulee!!!! Milloinkohan ehdit päivittää kuulumiset blogiisi ensi vkolla?

      Poista
  2. Kyllä teillä on kaunis olohuone ja aika vinkeen hauskan mallinen!! Minusta sohvat eivät ole yhtään ruman väriset, mutta ymmärrän kyllä jos ajatuksenasi on valkoiset sohvat...silloin väri varmaan ei miellytä omaa silmääsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja kun ne ovat niiiiin isot, möhkäleet oikein! Haluaisin sellaiset sirommat kun on niin pieni tilakin, tai edes että niitä olisi vain yksi... ;)

      Poista
  3. Kaunis, lämmin olkkari. Ihastelen kotianne juurikin siksi, ettei se ole pelkkää valkoista. Ruskeat sävyt tuovat kodikkuutta ja lämpöä. Kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viltsu! Huomaan itsekkin, että nyt on ruvennut tulemaan entistä enemmän ihan puunsävyä meille kotiin, isot linjat saa pysyä vaaleana edelleen mutta nimenomaan, sitä lämpöä on nyt tulossa kokoajan enemmän!

      Poista
  4. Kaunista on ja niin kauniit kiiltävät lattiat!!!
    Kiva olkkari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOOh, kerrankin joku kiinnittää huomiota lattioihin!! Kun muutettiin tähän asuntoon niin nuo marmorilattiat olivat karmeassa kunnossa ja olen niitä sitten kotikonstein kiillotellut puolisen vuotta ja tuntuu ettei esim mies huomaa mitään eroa, mutta kiitos tästä, pelastit mun päivän! muiskis! <3

      Poista
  5. No kyllä ne minustakin on ihan hyvän näköiset. Ainakin jos korjaat nuo, anteeksi vaan, rätit pois. Kauniilla tyynyillä saat pal nätimpää aikaiseksi. Mut mä olenkin vanha kääpä, enkä ymmärrä näitä sisustus juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aamun nauruista!!! =D Varmasti ymmärrät ja nyt kun itsekkin katson kuvia niin olet oikeassa, nuo rätit olisi pitänyt ottaa pois kuvauksen ajaksi, siis itse tarkoitan noita mitkä roikkuvat selkänojan päällä mutta nuo GreenGaten viltit meillä on aina istuintyynyjen suojana ja ne ei lähde! Kiitos kommentista! <3

      Poista
  6. Kaunis koti täynnä ihania yksityiskohtia. <3

    VastaaPoista
  7. Kaunis olohuone teillä!
    Meilläkin on sohvat vuorattu peitoilla koirien takia, ne kun on niin helppo heittää pesuun.
    Kivaa viikkoa sinulle, Mari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on totta, pestävää kyllä riittää ihan tän yhden pikkiriikkisen kisuliininkin kanssa, mitä sitten koiruuksien! ;)

      Poista
  8. Kaunista on, tykkään kannusta ja tyynyistä. :)
    Tiedän tunteen, kun joku huonekalu ei miellytä, mutta...
    Mutta, sitten sitä oppii hyväksymään jonkun, ainakin vähän aikaa. ;)

    Mukavaista viikkua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se vaan on, rätit läks ja noihin on nyt tyydyttävä.. ;)

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!