perjantai 23. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän illallinen kavereiden kanssa

Huh...johan on aikaa kun on viimeks kerenny bloggailemaan, onhan tuosta itsenäisyyspäivästä jo aikaa, mutta laitetaan nyt kuitenkin siitä vielä kuvia. Oli ollut ennen sitä iltaa niin kovasti "bileitä", että puhti loppui näihin iltamiin, ja koristelun taso sen myötä. Harmi. Joten kiireessä päädyin vain toistamaan pikkujoulu-teemaa eri värein. Onneksi työpaikkani naapurissa on kauppa josta saa noita Marimekon lautasliinoja, sillä saatiin vähän sinivalkoisempaa tunnelmaa...

Seurassa oli myös pieni lapsi, sen takia jäi pöydästä isommat kynttilähärpäkkeet.

Se, että minä kuvailen omaa kotiani on äärimmäisen noloa, joten kun uudet kaverimme saapuivat, en enää kehannut kuvailla. Joten menuusta ei ole kuvia, teimme uudella reseptillä paprika-omena-aurajuusto-sosekeittoa alkupaloiksi ryyditettyinä valkosipuli krutongeilla ja pääruuaksi perinteisesti kermaperunoita kera pannulla paistetun pangan. Jutustelua riitti ja viini virtasi, siinä sivussa meni Linnan Juhlatkin autuaasti ohi... =)

Tämän iltainen kynttiläkoriste oli tehty metalliseen kakkuvuokaan, johon laitoin kynttilän ympärille puisia koristeita.

Huomenna viimeinen työpäivä ennen joulun ajan kolmen päivän vapaita, jospa saisin silloin vihdoin ja viimein joulutilkkupeitonkin valmiiksi?

2 kommenttia:

  1. Voi että, teillä on kotona aina niin kaunista! :) -Crista

    VastaaPoista
  2. Kiitos Crista, mä tykkään niin kovasti puuhailla kotosalla... =) Lämpöistä joulua teille!

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!