maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tabletit/aluset

Hei apua, mikä se oikea nimitys onkaan..? noh, kutsutaan niitä sitten paremman puutteessa tableteiksi..Nimittäin unohdin viime viikon päivityksessä aamupalan yhteydessä kertoa näistä Ikeasta aikoinaan ostetuista bambu-tableteista..alkoi niiden väri tympiä, joten otin suhumaalin käyttöön ja tälläistä syntyi..




Maalasin ne valkoisiksi vain toiselta puolelta, joten jos joskus haluaa, voi käyttää myös tätä naturel-väriä.












13 kommenttia:

  1. Poitsu ilmoitti viimeisestä kuvasta, että haluaa tulla syömään noi herkut.

    VastaaPoista
  2. Siis tämä teidän vanhin vesseli??? En olisi ihan heti uskonut että haluaisi syödä "ituja".. =) Luulin häntä enemmän makaroni-mieheksi.. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, esikoisen ruokavalio: makaroonia ja kaikenlaiset yrtit. Anoppilassa menee ensimmäisenä aina hakemaan persiljaa. Eilen ravintolassa söi isänsä rucolat. Mun äidillä syö pelkkää ruohosipulia jne. Ja oikeastaan kaikki kasvikset, vihannekset ja hedelmät uppoaa. Lihaa ei sitten syö oikein millään. Tuleva kasvissyöjä?

      Poista
    2. Mä en oikeesti yhtään osaa kuvitella et puhutaan samasta lapsesta!! =) sen verran erikoisempi (luulisin) ruokavalio lapselle, joten suosittelen postausaiheeksi omaan blogiisi! =) PERSILJAA???eihän siitä kukaan tykkää!! =)

      Poista
  3. Onpa yrtit hyvän näköisiä ! ! Pidä edelleen hyvää huolta.
    Sinä olet hyvä "tuunaamaan", jatka samaan malliin.
    Terv.Seikku

    VastaaPoista
  4. Heips! Vastavierailulla täällä ihastelen :) Olispas ihanaa asua aina lämpimässä ilmastossa. Vai tuleeko talveakin ikävä? ;) Uima-altaat ja kaikki. Kyllä kelpaa.

    Kivat tabletit, ja mukava idea maalata vain toinen puoli!

    Mukavaa kesän jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanuutta kun kävit! =) Kyllä sitä välillä miettii olevansa tietyllä tapaa etuoikeutettu kun asustelee täällä, tosin elintaso on niukempi kuin Suomessa ollessa, mutta tarkoitankin juuri ilmastoa ja kulttuuria ja yleistä elämänmenoa ja sen rentoutta.. =) Ei ole vielä tullut kertaakaan talvea ikävä, siis lunta etc. ja "kylmähän" täälläkin talvella on; kerran kävi viime talvena jopa yöllä -1 asteessa.. mutta tasaisesti sellainen kostean, kolean kylmä talvella, muttei lunta, onneksi. Tosin jos sitä kaipaa, näkyy rannalta valkeahuippuiset Sierra Nevadan laskettelukeskuksen vuoret, mutta eipä ole vielä sinne tehnyt mieli.. =)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Ollos hyvä vaan, sitä vartenhan minusta nämä blogit juuri on, ideoiden jakamista ja kokeiluja parhaimmillaan! =)

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!