sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Feria Internacional de los Pueblos

Meillä oli täällä tällä viikolla 5 päiväiset Feriat, Kansainväliset Päivät suomeksi, joissa valtavalla torialueella on alkupäässä kojuja ja tivolilaitteita ja loppuppäässä peñoja eli taloja joissa eri mailla oli omat tapahtumansa. Tapahtuma on kerännyt melkein joka vuosi liki miljoona kävijää, joten ihan mistään pikkutapahtumasta ei ole kyse. Täällä voi muutamassa tunnissa kiertää helposti maailmaa ympäri samalla saaden masun pullolleen eri maiden herkkuja. Tässä muutamia kuvia: 


 

 

Tässä Argentiinan peña sisältä

 

 


 


 


 


 


 No juuh, olihan Suomellakin tietty omansa...Ei tästä nyt sitten sen enenpää, mutta en tiedä onko armeijan vaatteet, soppatykki ja jääkiekko ne ainoat asiat mitä "sisustuksen" näkökulmasta voisi ajatella, olisin itse kaivannut vaikka vanhaa latotunnelmaa ja Tauno Palo-henkeä, ottaen inspiraatiota Suomen kauneimpien kesien tunnelmista ja tuoksuista.


 


 

 Ensi viikon lämpölukemat näyttävät ennustuksissa +25-30 astetta, alkaa se normaali kevätilma laskeutumaan pikkuhiljaa tännekkin. Asia, josta riemuitsen on, että huomasin sinne Suomeenkin jo ihanaisia lämpölukemia! Mahtavaa, pääsette kuopsuttamaan pihoja ja laittelemaan kukkasia! =)14 kommenttia:

 1. Hihi..eipä tarvii sit vissiin ihmetellä ihmisten käsityksiä Suomesta tuolla ja täällä maailmalla ;)
  Kivoja tollaset tapahtumat! Täällä Saksassa mä tykkään kans kun on erilaisia tapahtumia, kulkueita, karnevaaleja jne. markkinoista puhumattakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siellä on sama meininki kuin täällä! tosin välillä ne kulkueet etc. ei oikeen enää jaksa innostaa, ovat vuodesta toisen aikas samanlaisia, mutta kyllä tuolla ylempänä voitaisiin silti ottaa mallia täsät elämästä nauttimisesta ja viimeiseen hengenvetoon asti elämisestä! =)

   Poista
 2. On teillä ollut mahtavat juhlat!
  Saas tosiaan nähdä lämpeneekö, eilen oli jo lupaus sellaisesta, mutta tänään oli taas kylmä ja sateinen päivä. Mutta pihalla ollaan päästy jo hyvään alkuun.
  Aurinkoista viikkoa sinulle, Mari!

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköset juhlat, mikshän täällä ei järkätä mitään tai sit kaikki on Hesan suunnalla. Meillä oli Kokkolassa viime kesänä eka kertaa euroopan ruoka viikko ja se oli tosi menestys, toivottavasti jatkuu tänä kesänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon myös että saatte sen juhlan uudestaan tänä vuonna ja ennen kaikkea, että ihmiset jaksavat olla kiinnostuneita käymään niissä! =)

   Poista
 4. Hyvä Suomi! Heh...vai jääkiekkoo ja sitä rataa. Tosiaan olisi voinut olla sitä maalaisromantiikkaa:)) NYT paistaa aurinko, eilen PITI olla +16, mutta harmaata, ja mieletön tuuli ja muutama sadetippa!!

  VastaaPoista
 5. Ompas siellä kiva tapahtuma! Olis siellä Suomen osastolla voinu kyllä jotain kauniinpaakin esitellä!

  VastaaPoista
 6. Miksi suomalaiset aina tyrivät tuollaiset hyvät mahdollisuudet tuoda SUOMEA esille. Niin, joku yrittää tehdä vain businesta omaan piikkiin pienellä panostuksella eurojen kiilto silmissä. Harmi, kyllä suomalaisuudesta saisi sinne kansainvälisyyttä muiden maiden tavoin.
  Terkuin Seikku

  VastaaPoista
 7. No hyva etta Suomi oli kuitenkin edustettuna :-) Aikamoiset ihmisvilinat.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!