tiistai 21. toukokuuta 2013

Puulaatikot

Viime lauantaina matkaan kirppikseltä tarttui sitten nämä. Öljyltä haisevat, vanhat puulaatikot, joita omistaja oli viimeisimmäksi käyttänyt banaanilaatikoina. Pakkohan ne oli pienen tinkaamisen jälkeen kotiuttaa ja kotiinpäästyään ne saivat ensin yllensä torakkamyrkytyksen (ei varmaan mitään hyötyä, mutta hygieniafriikille välttämätön vaihe vanhojen puutuotteiden kanssa, jos niissä olisi vaikka tupajumeja, niin uskoisin niiiden sitten myrkytyksen jälkeen ryömivän koloistaan! hihiii..)

Kun laatikot saivat "puhtaat paperit", tuumailin aikani mihin ne sitten päätyvät, kunnes kokeilin niitä eteiseen joka muuten näytti vähän valjulta ja siihenhän ne passasivatkin mainiosti.En ole varmaan koskaan nähnyt puulaatikoissa näitä suloisia kulmarautoja, vielä kun ne ovat vähän elämää nähneitä, niin tunnelma vaan paranee.

Kirpulta löytyi myös nämä vanhat avaimet.

Pakko oli laittaa vielä kuva (joskin erittäin huonolaatuinen), joka on otettu olko-ovelta päin, kun huomasin kuvia katsellessani, että taustalla näkyy meidän käytävää, katsokaa millaisessa vankilassa täällä joutuu elämään, rejakset, eli ikkunaraudat on pakko olla, koska asuntomurrot ovat niin tavanomaisia täällä. Jeps, tosi kaunista... =(
Ja taas muistuttelen siitä Arvonnasta, johon pääset suoraan tästä!

18 kommenttia:

 1. Ihanat!!
  Niissä näkyy kunnolla ajan patina <3

  VastaaPoista
 2. I LOVE old crates! They certainly look marvelous where you set them and the pics you made are stunning! Christa

  VastaaPoista
 3. No johan teit taas löydöt!! Sopivat hyvin siihen missä nyt ovat :) Näitä sinun juttuja on kiva lukea, tietää mistä etsii mitäkin ja missä kannattaa käydä kun tulee sinne :) Mulla meneekin kesäkuun kaikki lauantait siellä kirpparilla, toivottavasti teen yhtä hyviä löytöjä :) 15 päivää lähtöön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet jo ihan kohta täällä! Nyt on ainakin jo lämmintä! Se lauantaikirppu on kyllä ihan must, onneks nyt kesäisin mulle on aina lauantait vapaita niin on aikaa kierrellä siellä.. =)

   Poista
 4. Hyvä ostos, eteinen aivan kuin odotti näitä laatikoita. Ne ovat heti sisään tultaessa katseenvangitsijoita. Seuraavaa löytöä odotellessa katselen aikaisempia ostoksiasi.
  Terv. Seikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin nyt tuntuu, että noi laatikot oikein kuuluu tuohon!

   Poista
 5. Ihanat vanhat puulaatikot! Tollaiset kun jostain löytäis niin heti ostaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiskohan olla jossain huuto.netissä tms. ??? kierrä kaikki kesän kirppistapahtumat! =)

   Poista
 6. Ihanat! Olisin kyllä kans tuollaiset napannut matkaan, jos olisivat tielleni osuneet.

  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kävin viime lauantaina pälyilemässä niitä lisää, muttei enää ollut.. :(

   Poista
 7. Kauniit puulaatikot! Ite löysin kans aika lailla samanlaisen vanhan puulaatikon muutama päivä sitten ja kovasti tykkään:).On muuten kaunis tuo puulaatikoiden vieressä oleva penkkikin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tuo puuarkku on Jyskistä, siinä on vaan niin kammottavan sininen se kansi, joten siksi se on pitänyt verhota tuolla taljalla. Siinä kannessa on vaan niin kivat tekstit kans, etten ole vielä raaskinut tehdä sille mitään muutoksia..

   Poista
 8. Upeat laatikot! Ja avaimet! Zemppiä isoäidin neliöihin..musta ei ois kyllä tuohon näpertelyyn.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näköjään mustakaan, 2 ruutua oon vasta saanut lisää sitten postauksen.. ;)

   Poista
 9. Voih, kun kivat laatikot. Millainen hintataso on Espanjan kirpuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari! Pääsääntöisesti täällä on kirpuilla tosi kallista, täällä ei oikein ole sellaista kirppukulttuuria(tuo lauantain ulkokirppis on ainoa laatuaan melkeempä), joten se mikä on sitten myynnissä meitä ulkomaalaisia varten, on hinnoiteltu ihan överisti. Mutta sitten välillä joku tarttee rahaa niin paljon, että saa halvallakin. Näihin laatikoihin olin tyytyväinen, pyysi 15€/kpl, sain 24€/2 kpl. Täällähän myyjät melkeimpä pääsääntöisesti tonkivat roskiksia jasitten myyvät niitä löytöjään..

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!