lauantai 18. toukokuuta 2013

Yksinäisyyttä ja mummoneliöitä

Voihan haikeus..mies lähti eilen aamulla töihin Suomeen koko kesäksi, eli edessä on kolme pitkää, yksinäistä kuukautta..huokaus..

Nyt on sitten aikaa hoitaa kaikkea rästissä ollutta ja aikaa puuhailla käsitöitä. Vuoden kaapissa ollut mummoneliö -projekti voisi taas jatkua siitä, mihin se viime kesän lopussa jäi kun mies tuli samanmoiselta työreissulta takaisin kotiin Espanjaan. Julistetaan tämä loputtomaksi jokakesäiseksi traditiokäsityöksi! =)

Jep, nimittäin laskin, että tarvitsisin näitä 150 ruutua ja yhden kesän aikana sain valmiiksi 25, joten muutama kesä edessäpäin kunnes työ lähenee valmista... ;)


Ja se Arvonta olisi käynnissä vielä viikon verran, tästä pääset suoraan osallistumaan!

10 kommenttia:

 1. Voi sinua kun koko kesän olet kesäleskenä! Toisaalta aika kyllä menee nopeasti. Kauniita mummoneliöitä olet virkkaamassa. Olen itsekin haaveillut samanlaisesta virkkuusta, mutta vielä se on jäänyt vain suunnitteluasteelle! Mukavaa alkavaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Sehän on hyvä, että kun tulee ajatus:mitähän tekisi, niin ei kun virkkuu esiin. Siitä se sitten valmistuu pikku hiljaa. Onhan olemassa sanontakin: hiljaa hyvä tulee.
  Aika kuluu nopeasti ja kohta ollaan elokuussa.
  Terv. Seikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä totta, kohta varmaan mietin et kohta ois reissuun lähtö, enkä mitään saanut aikaiseksi.. ;)

   Poista
 3. Ihastuttavat just mun väit :)) Hui! 3 pitkää kuukautta!!siinä on nyt omaa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Exacto!! juurikin omaa aikaa, riittämiin ainakin! =) noh, saapahan puljeerata ihan rauhassa täällä kotona kaikkia sisustushommeleita.. ;)

   Poista
 4. Voi kun kurjaa, 3 kk on pitkä aika mutta nykyään aika menee niin nopeesti ;) Ihana tulee tuosta sun peitostas, mun on pitänyt kans alottaa tekemään mutta vielä on jäänyt suunnittelu vaiheelle kun olen virkannut mattoja. Tosin musta matto on kyllä jäänyt koriin nyt mutta ehkä sen sais syksyksi valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla on kans mattoprojekti aluillaan..ollut aluillaan jo vuoden, kuteet nököttää kaapissa mut mitään en saa aikaseks.. ;)

   Poista
 5. Ihanat värit tuossa tulevassa peitossasi! Pitäiskö innostua kesällä myös itse... Kesä hurahtaa täällä meillä aika nopeasti vaikka lomalla olenkin koko kesän. Alkukesästä pitää tulla käymään siellä Espanjassakin kun ystävät hankkivat sieltä Villan, tuparit siis. Tsemppiä yksinoloon ja virkkaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloita peiton teko ihmeessä, aina sitä voi sitten jatkaa!! ;) Oih, te olette tulossa tänne kyläilemään, tervetuloa kulmille!

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!