tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kotimatkan varrelta

Kävelen lähes aina samaa reittiä töistä kotiin ja eräänä päivänä huomioni kiinnitti nämä söpöt kukkivat puut, hassuja pörhöläisiä!


 

11 kommenttia:

 1. Ihanat pörhöläiset! Kivaa kun kuvailet siellä ulkonakin, saa täällä fiilistellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et joku tykkää katsella näitä ulkokuviakin, vähän aina epäilyttää kun postaa jostain muusta kun sisustamisesta..

   Poista
 2. Ne kukkivat puut ovat todella kauniita ja niissä on mukavan mieto tuoksu. Olen ihastellut niitä. Espanjassa on monia eri aikaan keväästä alkaen kukkivia puita ja suuria kauniita pensaita. Leppoisaa työmatkaa.

  VastaaPoista
 3. Onpas hauskoja puita. Reissuilla tykkään myös itse kuvata kukkia, puita ja kasveja. Ne ovat kuitenkin niin erilaisia kuin täällä koti-Suomessa. Maailmaan mahtuu ihmeteltävää ja ihasteltavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, eri maailman kolkissa on niin ihanan erilaista kuin omissa ympyröissä, minä esimerkiksi jaksan ihmetellä teidän pioneita joita ei kasva täällä samallalailla...

   Poista
 4. Mukava puu ;) sulla sitten on ihana työmatka käveltävänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että työmatkoja kulkiessa ympäri vuoden näissä oloissa tuntee olevansa etuoikeutettu, muuten ihan kutakuinkin sama meininki kuin suomessa..

   Poista
 5. Heti on sellainen trooppisempi ilme noissa pörhöläisissä.

  VastaaPoista
 6. Avenida Finlandia, matkalla Los Pacosiin. En ole siellä liikkuessa huomannut tuota kauneutta. Häpeän ;(

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!