sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Purkitusta

Kesän kuumin kuukausi elokuu lähestyy hyvää vauhtia ja samalla kuumuus ja ennen kaikkea kosteus lisääntyy ja sehän on maino tilaisuus myös keittiön pienien ötököiden kasvaa ja lisääntyä. Saattaa tulla jos jonkinlaista toukkaa ja kuoriaista, lähinnä mausteisiin ja jauhoihin, mutta siinä iskee mania, että haluaa suojella kaikkia ruokatarvikkeita, joten olen harrastanut viime päivät ahkeraa purkitusta ja halusin ne aavistuksen nätimmin esille, joten simppelisti vaan tekaisin Dymo-tarrakoneella nimitekstit purkkien kylkiin ja sidoin vähän pitsinauhaa ympärille. Tosin ne ötökät saattaa ilmestyä vaikka olisivat noissa lasipurkeissa, joten lienevät olleet jo itse tuotteessa, mutta vähän tämä niiden villiintymistä hillitsee.


  

 Mukavaa sunnuntaita kaikille, nyt kunnon viikkosiivous hyväntuoksuisen lattianpesuaineen kera ja sitten ansaitusti altaalle köllimään kera hyvän sisustuslehden, elämä on ihanaa!

15 kommenttia:

 1. Noin kauniit purkit pitää olla näkyvillä eikä kaappien kätköissä...:)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania! Tein juuri eilen myös lasipurkkiaiheisen postauksen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat lasipurkit tosiaan, kyllä pienellä vaivalla saa kivaa aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne vaan jauhot ja siemenet näyttää lasipurkissa niiiin paljon kauniimmalta. Muovinen pussi on maailman tylsin, onneksi kaiken voi naamioida kauniiksi :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kauneus ympärillä kummasti lisää hyvinvointia ja sen eteen kannattaakin nähdä vähän vaivaa - varsinkin jos saa vielä ötökäst pidettyä loitolla. Purkit ovat ihanat!

  VastaaPoista
 6. Nuo ötökät ovat tosiaan ongelma, täytyy vähän väliä tarkastella mausteita ja jauhoja. Varmaan lämpö ja kosteus "synnyttävät" pienet paholaiset. Lämmintä uutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ei ole vielä ollut sitä samaa showta kuin viime vuonna!

   Poista
 7. Kyllä säilyttää voi kauniistikin, ihanat nuo lasipurkit!

  VastaaPoista
 8. Kauniit purkit! Teillä siellä etelän lämmössä viihtyvät pienet vilistelijät varmaan liiankin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan riittävästi on tuota tuholaistorjuntaa harrastettava.. =(

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!