maanantai 7. lokakuuta 2013

Siskon synttäriGUESS

Siskoni täytti pyöreitä tuossa taannoin ja löysin kotikulmilta supersöpön Guessin laukun hänelle lahjaksi. 

Olen itse ainakin välillä aikamoisen hörähtänyt tuohon tuoteperheeseen ja minulla onkin melkoinen kokoelma Guessin laukkuja,kenkiä,vaatteita,vöitä,koruja,tuoksuja ja kaikenlaisia muita asusteita. Hamstraan näitä yleensä Amerikan lomilta,mutta nyt ihmetyksekseni en ole tällä erää löytänyt vielä mitään kivaa..murr.. Guessin liikkeet ovat muutenkin vähentyneet täällä kovasti, kovin hitti näyttää olevan Michael Kors, joka toisen naisen olalla roikkuu kyseisen merkin laukku, mutta tässä menee raja, 300 euroa en käsilaukkuun laita, se on kuitenkin vaan laukku ja lähden mieluummin vaikka reissuun sillä rahalla.. tooosin, MK sattuu olemaan myös nimikirjaimeni joten hauskahan se olisi.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
Ihan kiva sattuma myös tuo vuosiluku.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reissun päällä kaikki hyvin, New Yorkista siirryttiin siis lentäen Dallasiin ja siellä muutaman päivän pyörittyämme suuntasimme pikkukylien kautta Memphisiin, joka hurmasi varsinkin livemusiikista innostuneen mieheni tarjonnallaan ja minut "työtarjouksella", aihe joka oli minulle yksi syy pitkään reissuun; tutkia fiiliksiä asua Amerikassa ja haistella työmahdollisuuksia.

Tänään saavuttiin Nashvilleen ja musiikkitarjonta sen kuin paranee.
Minulla on ollut viime päivät pientä turnausväsymystä havaittavissa, mutta tämän illan täyslöhöily auttoi ainakin hippusen ja aamulla ei toivottavasti enää tarvita viittä kuppia kahvia herätäkseen..
 
 
 

30 kommenttia:

  1. Ihanan laukunnsisaresi saa! Kelpaisi minullekkin.... Mukavaa jatkoa reissullenne!

    VastaaPoista
  2. Ihanalta kuulostaa tuo teidän reissu!! Ja ihana Guessin laukku!! Minäkin odotan jo innolla ensi kesän Losin matkaa :) Ps ;) Jos siellä Nashvillessa käytte livemusiikkia kuuntelemassa ja kuulette Julian Jonesia, se on minun Losissa asuvan serkkuni poika, ihana nuorimies joka laulaa klubeilla ja bubeissa :) Mukavaa loppulomaa teille kummallekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritettiin kauheasti Juliania etsiä, tuloksetta, harmi vaan, olisi ollut kiva lähettää esityksestä kuvia tai vaikka videotakin! Voih, ihanaa, teilläkin on reissua tännepäin tuloilla, mieheni lempikaupunkin tuo LA..

      Poista
    2. Voi harmi :( No Julian onkin Suomen telkkarissa nyt 19.10 Fox kanavalla näkyvässä "Saulin paras kaveri" ohjelmassa :) Ja siellä näkyykin mun ensi kesän kyläilypaikka :) Toivottavasti teillä on ollut kiva reissu siellä ja olette varmasti nähneet niiiin paljon kaikkea, että ihan kateeksi käy :) Muista laittaa kaikkea kivaa juttua ja paljon kun sieltä kotiudut :)

      Poista
    3. No wau!! Me katottiin se jakso tv-kaistan kautta tässä ihan muutama päivä sitten!! Ihailtiin ja huokailtiin miten kaunis koti heillä oli!! Ihan supermahtava reissu sinulle tulossa!

      Poista
    4. Joo arvaappa vaan malttaisinko odottaa ensi kesään :D

      Poista
  3. kauniin laukun oletkin siskolle ostanut...varmasti tykkää...:)

    VastaaPoista
  4. Ihana laukku, kyllä siskos on varmaan onnellinen siitä.
    Mukavaa loppulomaa teille sinne, kiva on ollut seurata teidän reissua :)

    VastaaPoista
  5. Voi harmi kun et ole enää New Yorkissa, voisin suositella sulle yhtä tosi mahtavaa liikettä josta itse ainakin olen Guessiä löytänyt (siihen myös hurahtanut). Oletko käynyt Century21:ssa? Sieltä löytää merkkituotteita todella edulliseen hintaan ja saa rauhassa ostaa vaikka kasan ilman, että menee vararikkoon! Suosittelen. Me ostettiin sieltä viimeksi miehelle puku, koko perheelle vaatteita, lomakoita ym. Niitä voi olla muuallakin jenkeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsun! Century21 on tuttu liike edellisiltäkin reissuilta, mutta tiedän vieläkin parempia outletteja joista Guessini aina ostan, nyt vaan ei ole osunut mitään kivaa silmiin, tosin en ole ostanut yhtään mitään muutakaan vaatetta jne., jotenkin on huomaamattaan säästänyt rahaa elämiseen, kun ei tiedä mitä edesä on.. ;)

      Poista
  6. Sisko ihastui laukkuun niin, että otti sen jokapäiväiseksi käyttölaukuksi! Olisikohan kannattanut vähän säästellä.....
    T. SE sisko

    VastaaPoista
  7. Ihan mielettömän upea kapsäkki! Ihanaa ja turvallista reissua!

    VastaaPoista
  8. Onpa ihana laukku, tekeekin hyvää nähdä näitä, ku oma veska (henkkamaukka halppisversio meni hetikoht rikki) ja oon aatellut sijoittaa seuraavaksi "summan" laukkuun joka KESTÄÄ! Mukavaa oleskelua Amerikassa:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja näitä kantsii bongailla kauppojen -50% hyllyistä niin ei tunnu niin pahalta investoinnilta.. ;)

      Poista
  9. Laukku on ihana ja olen havainnut, että saajalle myös mieleinen. Oikein hyvää loppulomaa ja "tuulien " haistelua.

    VastaaPoista
  10. Jos Guessin laukkuja alkaa kertyä sulle liikaa, olen kiinnostunut ostamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpäs pistän tuon korvan taakse, olenkin tässä ajatellut, että jossain vaiheessa voisi vähän inventoida mitä oikeasti käyttää ja mitä ei.. ;)

      Poista
    2. Hyvä, hyvä! Ilmoittele sitten vaan, vaikka sähköpostilla tai vinkkaa blogissa =)

      Poista
  11. Ooo, miten upea laukku!
    Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
  12. Onnittelut siskollesi merkkipäivän johdosta! Kyllä nyt kelpaa laulella kas näin laukku heiluu ja laukku heiluu näin...:) olet varmaan kuullut tämän laulun, se on hauska.
    Hyvä kun olette nauttineet olostanne täysin rinnoin ja kaikki OK! Ei muuta kun tsemppiä ja hyvää mieltä jatkoon, jota on vielä paljon edessäpäin!

    VastaaPoista
  13. Kyllä sun siskon kelpaa!! Aivan ihana laukku <3
    Mä en ole hoksannut käydä täällä kurkkimassakaan pitkää aikaan. Ihania kuvia, matka on varmasti ikimuistoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirvittävän inspiroiva matka ollut kaikenkaikkiaan ja saipahan edes vähän rauhoitettua levotonta kulkevaa mieltä.. ;)

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!