keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Harmaa arki

Voihan tuhina ja puhina.. mun kesäloma vol.1 loppui maanantaina ja oli aika kammeta itsensä takaisin arkeen kolmen viikon löysäilyn jälkeen. Voin sanoa että takunnut on...yllättävintä on ollut huomata tämmöisenä supersosiaalisena ihmisenä miten ahdistavaa on palata takaisin asiakaspalveluun, olisin voinut hyvin jäädä loppuiäksi tänne vuorille kotoilemaan erakkona kisuliinin kanssa ja pistää mies asialle kun tarvitsee jotain kaupasta..noh, onneksi ei ole kuin reilu kuukausi töitä ja lomailu sen kun jatkuu =D
 
 
 
 
Jotta kaikki olisi hyrskyn myrskyn niin eiköhän mene vielä maailman kirjatkin sekaisin ja täällä sataa!! Satoi viikonloppuna ja tänään, niiiin outoa, yleensä kun taivas sulkee hanansa pääsiäisitkujensa jälkeen niin sitä kostuketta nähdään seuraavan kerran vasta syksyllä. Tosin, tuo on oikeasti tosi hyvä juttu, koska nyt saavat taas nuo meidän vuoret kasvistonsa märäksi ja ehkä vältytään maastopaloilta joksikin aikaa.
 
 
 
 
Harmaa fiilis- teeman mukaan sai tv-kaapin päällystäkin uuden järkän, täytynee ehkä vaihtaa vähän iloisemman väriset kynttilät. Tämä on enää ainoa hyllynpäällys (hetken), jonne kisuliini ei ylety hyppäämään ja voi poltella vielä kynttilöitä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Viimeisen kerran, ToukoArvontaan pääset TÄSTÄ, seuraavassa postauksessa selviääkin sitten voittajat!
Teitä osallistujia on ollut taas valtavasti, ihana, että palkinnot kiinnostaa!
 
 
 
 

14 kommenttia:

 1. Paluu arkeen on aina vaikeeta ja nyt tuntuu kun ikääkin alkaa kertymään, että aina vaan vaikeammaksi käy ;) Eikö pitäis olla sellanen laki oikeen, että miehet on töissä ja hankkii elannon perheelle ja naiset sais olla kotona tai ainaki puolta päivää tehdä jos haluaa, sama palkka tietty, hihii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitäis!! =D tai mieluummin sellanen, et kummankaan ei tartteis olla, mihkään ei tartteis rahaa, pitäs vaikka tehdä vaan hyviä, aineettomia tekoja et eläis.. =) ja sit sais vähän taskurahaa sisustamiseen tietty.. ;)

   Poista
 2. Ei muutakuin tsemppiä töihin, kyllä se taas siitä... ja mä täällä laskeskelen päiviä omaan lomaan joka on vasta heinäkuussa... ;D
  Ihanat kuvat olet napsinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä julmaa olla kesälomalla huhti/toukokuussa... :( tosin onneks se ei täällä ole sääkysymys.. ;)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää <3 Tsempit töihin!

  VastaaPoista
 4. Ensimmäistä kertaa blogissasi ja Lukijaksesihan sitä oli itsensä klikattava! :)
  Täytyypä selailla vielä paremmin mitä kaikkea ihanaa täältä löytyykään! :)

  Auringonsäteitä päivääsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Emppu kun tulit käymään, toivottavasti tosiaan viihdyt toistekkin <3

   Poista
 5. Kenkiä ei saa nostaa pöydälle!!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on kengät pöydällä, jopa kahdet! :D
  Hyvä idea nuo ikkunaruudut tuolla kaapin päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu, meillä on noita kalosseja melki joka huoneessa.. ;)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!