sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Voisinko olla onnellisempi...

...Kun uudessa kodissamme on astianpesukone!!! 4 vuotta on tiskattu käsin ja nyt se on loppu, kukaan ei voi viedä sitä miulta!! =D

En kuitenkaan viitsinyt teille sitä masiinaa kuvailla, joten näytän vaan yhden murheenkryynin, nimittäin tuon minun ihanaisen Konesillan vaa´an joka ei uudessa kodissa mahdu oikein mihinkään ja minusta vaa´an kuuluu olla keittiössä, joten sinne sen yngin tiskipöydälle sitten vaikka vähän nurinaa kuulin selän takaa.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
Nuo vanhantyyliset tiskiharjat on muuten oikeasti ihan älyttömän hyviä käytössä!
 
 
 
 
Meillä on ollut remppamies nyt pari päivää poraamassa hyllyjä ja muuta sellaista seinille, aina yhtä pelottavaa hommaa näillä rakennustyyleillä, mutta niin kuin Carlos sanoi, porata voi mihin vain, kyllä sitten korjataan jos osutaan vesiputkeen tai sähköjohtoihin! ;) että näin täällä....
 
 
 
 
 
 
 
ToukoArvontahan vasta käynnistyi, joten käyhän osallistumassa täällä!
 
 

26 kommenttia:

 1. Onnea onnea uuteen kotiin <3 tämä onkin mennyt minulta ihan ohi! kauniita nuo tiskausvälineet!!!!

  ihanaa sunnuntai-ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh no kiittoksia kovasti Laura, nyt sinulla onkin paljon luettavaa alempana! =D

   Poista
 2. Kyllähän nyt joka keittiössä pitää vaaka olla ;) Kyllä siellä varmaan on totutteliemista noissa maan tavoissa ja jutuissa kun ovat vähä erilaisia kuin tällä kotimaassa :) Kauniita kuvia taas sulla!
  Täällä vietetty äitienpäivää ja nyt jännätään Suomen jääkiekkopeliä, ei hvyältä näytä kyllä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja ajattele, totuttelemista ja ihmettelemistä riittää EDELLEEN!! =D

   Poista
 3. Hurjia remppamiehiä...ei saisi meillä moiset työmiehet puuhastella :) Kyllä vaaka on niin ihana, että köökissä sen paikka on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei menis siellä Suomessa miljoona muutakaan juttua läpi mitä täällä tehdään.. ;) välillä sitä tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä kaipaa oikein tippa linssissä, välillä huokaisee syvään onnesta että ei ole siellä nipottamassa, riippuu niin hoidettavan asian vakavuudesta.. ;)

   Poista
 4. Carloksella oikea asenne - kaiken pystyy korjaamaan. Paikallinen tietää suurin piirtein mihin uskaltaa porata (vahinkojahan sattuu). Mukavia remontti hetkiä ja esineiden paikoilleen asettelua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta, jos joku, niin paikallinen sen pitää olla, niillä on edes joku haju miten nää talot on rakennettu.. ;)

   Poista
 5. Kauniita kuvia! <3
  Hurjalta kuulostaa tuo remppamiesten työnteko:)
  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. ihana tuo vaaka, aina löytyy paikka noin ihanalle vaakalle. olen katsellut noita vaakoja meillekkin mutta ei ole löytynyt, mutta kyllä se joskus vielä kohdalle osuu...ihana tiskiharja..kaunis kiitos ihanista kuvista...jep meilläkin on tiskikone ja pois en antaisi...Mukavaa maanantaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannele, minä löysin tuon miun vaa´an huuto.netistä ja tilasin sille sitten kuljetuksen tänne Espanjaan...kuljetus maksoikin sitten 5x enemmän kuin itse vaaka, sen verran painava se on.. ;)

   Poista
 7. Ootkos huomannut blogissani, että itsekkin olen onnellinen vaa´an omistaja:)) Ja hyvin mahtuu;) (siis pakko mahtua;))
  Joudun itse tiskaamaan käsin ja välillä kitkuttelen sitä hommaa, mutta loppujen lopuksi ei se kurja homma ole. On niin kauniita harjoja ja pesuaineita nykyään...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne-Mari, just nyt viimeks kun luin sun blogia niin oli jäänyt monta juttua rästiin ja sit sieltä löytyi se postaus missä kirjoitit ihanasta löydöstä ja minä ihan aidosti täällä sohvalla iloitsin sun aarteesta!!! =D

   Poista
 8. Vaakasi on ihana ja tiskikone; se vasta ihana apulainen onkin. Meillä sellainen on sekä kotona että mökillä (eikä mökkitunnelma yhtään kärsi näistä nykyajan mukavuuksista) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmasti kärsi ja ainahan sen saa onneksi naamioitua tarvittaessa! ;)

   Poista
 9. No kyllä noin kiva vaaka pitääkin tunkea vaikka väkisin. Meillä on myös tila kortilla keittiössä, mutta kaikenlaista sälää olen onnistunut mahduttamaan. Ja tiskikoneesta en enää luovu ;-) Suurimman osan elämääni olen ollut ilman, mutta kun iskit hynttyyt yhteen mieheni kanssa, samalla tuli se astianpesukone sillä hänellä sellainen jo oli. Ja on se kyllä hyvä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä vielä omat sotkut tiskaisin, mut toi yks on ihan mahoton sotkemaan astioita että huh.. ;)

   Poista
 10. Kyllä kauniille aina paikka löytyy, ;D
  Mökillä sitä saa pestä aina käsin tiskit, mutta voi sitä ihanuutta kun ollaan kotona, ja saa laittaa astiat koneeseen... :)

  VastaaPoista
 11. Kaikelle kauniille löytyy paikka ja kyllä sinäkin tuolle ihanuudelle sen vielä löydät! Odota vain, kohta sulla välähtää ;)

  Huh, jos Suomessa olis tollasia korjaajia :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin suomalaiset korjaajat täällä on vielä pahempia eikä ne edes tiedä rakennustyylistä mitään.. ;)
   Jään nyt odottelemaan sitä välädystä, koska nuita pöytäpintoja ei ole.. byhyyyy... =(
   Ihunaista keskiviikkoa siulle Mia <3

   Poista
 12. Kyllähän noin kaunis vaaka täytyy saada mahtumaan ihan mihin vaan=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän väkisin se on nyttenkin tuolla tiskipöydällä, mutta ei auta, siitä en luovu.. ;)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!