maanantai 11. maaliskuuta 2013

Pikatäytskäri

Onko mahdollista tehdä täytekakku, maistuva täytekakku 15 minuutissa tai jopa vähän sen alle? Kyllä vaan onnistuu!!! Kun vähän oikoo...



Ja se mennee näin:

- valmis 3-kerroksinen kakkupohja
- pakastevadelmia
- mansikan makuista kermavaahtoa
- nonparelleja tms. valmiita koristeita





Ja sitten lähtetään huitomaan:

Vatut mikroon sulatukselle ja sillä aikaa kakkupohjat irti toisistaan ja eka kerros tarjoiluvadille. Vatut mikrosta ja marjoista irronneella mehulla huiskit kakkupohjan kerrokset kosteiksi. Survot vatut haarukalla muussiksi ja eikun klöntti sitä pohjan päälle.

Vaahdota kylmä mansikkakerma ja pikku klöntti sitä vattu-kerroksen päälle ja uusi pohja päälle ja samaa rataa menemään toinenkin kerros ja lopuksi esim. nuolijalla loppukerma nätisti kakun päälle ja ripsutellaan koristeet pintaan ja tadaaa! Kakku valmis! Aikaa meni oikeasti n. 13min. =)





Ja oli mehevää, hyyyyvvväää!!

Näitä kaikkia aineitahan voikin sitten pitää vaikka kokoajan valmiudessa kun iskee kakku-tuska.. =)

4 kommenttia:

  1. Nopeaa ja tehokasta. :) Mä teen vain pätkiskakkuja. Huomenna saa syödä, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pätkiskakut on kyl vaan niin hyviä!! Mä en kyl malttais tehdä ja olla maistelematta kuormasta.. ;)

      Poista
  2. Helppoa ja nopeeta ja kaiken kukkuraksi vielä hyvää :) Testattu on kun joskus on laiskuus iskenyt, hih. Hauskaa viikkoa sinne Espanjaan :)

    VastaaPoista
  3. Näköjään hätä keinot keksii, kun makean tuska iskee. Olet aikamoinen leipuri ja kiva, kun jaat kokemuksesi ja testauksesi.
    terv. Seikku

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!