maanantai 18. maaliskuuta 2013

Sevilla-El Hótel

Oltiin viikonloppu minilomailemassa mieheni ja vanhempieni kanssa Sevillassa, jonne ajaa meiltä rannikolta n.3 tunnissa. Minähän olen tunnetusti lomalla pikku-kiinalainen kamerani kanssa, joten oltiin missä tahansa, kuvia tulee paljon! En olekkaan vähään aikaan kirjoittanut mitään matkailusta, joten tehdään nyt 3-osainen päivitys joka alkaa hotelli esittelyllä.

Me varataan asumukset aina booking.com kautta ja tämä Apartamentos Tempa Museo oli saanut siellä 9.2 arvioinnit, joten hyvää lupaili. Tässä huoneistossa oli 3 makuuhuonetta ja olohuone/keittiö ja kylpyhuone, joten tilaa riitti yllin kyllin. Huone hinta oli 90€/per yö ja meitä oli 4 henkeä reissussa, joten ei minusta paha ollenkaan.







Keittiössä oli kaikki vempaimet astianpesukoneesta kahvinkeittimen kautta pyykinpesukoneeseen.





























Hotelli oli vanhankaupungin ytimessä ja hienosti naamioitu kompleksi, pikkuruinen katu julkisivun puolella oli kuin mikä tahansa rötöinen ja autenttinen suurkaupungin sivukuja, kun taas sisäpiha hotellilla olikin sitten supermoderni.








Kattoterassilla oli kaksi lämmitettyä ulkoporeammetta.





Suosittelen tätä kaikille, niin pariskunnille, ryhmille kuin lapsiperheille, hotelli oli rauhallinen ja supersiisti. Kävelymatkan päässä kaikkia nähtävyyksiä.

Seuraavaksi sitten itse kaupunkia! Hasta pronto!

8 kommenttia:

  1. Aikas upeen olonen hotelli! Olis sitä mukava olla tuolla kattoterassilla porealtaassa!

    VastaaPoista
  2. Sevilla on mahtavan hieno kaupunki, etenkin vanha kaupunki on näkemisen arvoinen puistoineen ja vanhoine rakennuksineen. Tähän aikaan vuodesta ei ole vielä mahdottoman kuumaa, joten jaksaa kävellä ristiin rastiin.
    Terkuin Seikku

    VastaaPoista
  3. Onpas tosi mukavan ja siistin näköinen huoneisto :)Ja oikeen poreallas ja vielä kattoterassilla, iihhaaaa :)
    Kyllä kelpais!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi siisti se kyllä oli, olen sellainen hygieniafriikki että tämä kelpasi mulle pitkästä aikaa.. ;)

      Poista
  4. Ihanaa tämähän oli loistava vinkki ja ihanaa kun hotelli näyttää todella siistiltä :) ja kiva lapsiperheenä kun ei tarvi mahtua yhteen pieneen huoneeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hyvä löytö, tilaa oli n. 100neliöö..joten uskon että tekin mahtuisitte! Ja tosi rauhallinen,kantsii ehdottomasti mennä, niin ja oli halpakin, en tiedä sitten kesällä.. =( ainut miinus, joka kyllä koskettaa joka ikistä vanhankaupungin hotellia, että varatkaa ihmeessä se yksityinen autotalli (15€/pv), ihan mahdoton saada autoa mihinkään siellä muuten!

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!