maanantai 16. kesäkuuta 2014

El Chorro

Oltiin viikonloppuna autoilemassa tässä lähitienoilla tarkoituksena päästä uimaan muualle kuin mereen ja löytyihän El Chorrosta mukavat pulikointi mahdollisuudet turkoosin värisessä vedessä.
 
Lämmintä oli kotoa lähdettäessä rannikolla noin +30, mutta kun päästiin sisämaahan, oli lämpö jo kohonnut kuvan lukemiin eikä tuulen virettäkään, ihanaa!!! Kotiin kun palasi merituuleen, niin tuntui melkein kylmältä! ;)

 
 
 Ensin vähän maisemakuvia...
Tuossa kahden vuoren välissä ja sivuilla kulkee yksi Euroopan vaarallisimmista patikointireiteistä, Caminito del Rey.
 
 
 
 

 
 
 
 Minä en ole meri-ihminen ollenkaan, mun sielu lepää näissä vuoristomaisemissa, mitä ylemmäs pääsee, sen parempi.
 
 
 
 
 Tuolla alhaalla näkyy näitä El Chorron vesialtaita jonka kupeessa kävelimme, uimarannat ovat sitten vähän sivummalla.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tuolla kaukana horisontissa näkyy ne uimarannat.
 
 

 
UIMAAN!!!
 
 


Ihana laguuni löytyi metsän siimeksestä, tämä helpotti hivenen mun Suomikesä-ikävää.
 
 
 
 

 
Katsokaa kuvaa tarkemmin. Nuoret ovat "leiriytyneet" uimapatjoineen keskelle järveä jossa on todella matalaa, hauska treffipaikka =D
 
 
 
 
Terkut meiltä sinne Suomeen! (tai missä ikinä oletkin)
 
 
 
 

 
 
 
Tämä El Chorro on taas niitä kivoja päiväretkikohteita tänne rannikolle lomailemaan tuleville. El Chorroon pääsee junalla, mutta asemalle matka sitten tyssääkin, eli kyllä tuonne auto kannattaa vuokrata.
 
Mitäs kesälomasuunnitelmia teillä on? Meillä imi viime alkusyksyn 3 kuukauden Amerikan kierros nyt muutamaksi vuodeksi ylimääräset joten tänä kesänä "kotimaanmatkaillaan". Mietinnässä olisi käydä Pohjois-Espanjassa, jossa ei olla ikinä visiteerattu, onko teistä lukijoista kukaan käynyt Santiago de Compostelassa? Bilbaossa? Santanderissa? etc... Kertokaas parhaat tärpit! Me haetaan nyt tältä reissulta vehreätä luontoa ja rauhallista chillaamista vanhojen kaupunkien terasseilla, nyt ei kiinnosta museot eikä kaupat.. ;)
 

27 kommenttia:

  1. Oi mikä laguuni ja mitkä maisemat!
    Ja tuo mittariluku, huhheijaa!
    Ei mitään sen kummempia lomasuunnitelmia ole täällä kuin mökkeilyä, ja jospa jonkun pienen päiväreissun heittäs, nuo koiruudet kun tarvitsisi hoitajan niin ei niitä kukaan jaksa katsella päivää enempää, ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eläimet kyllä vähän rajoittaa, meillä on tosin nyt vähän hassu ongelma kun meillä olisi kisulle kyllä hoitaja muttei maltettaisi lähteä reissuun millään vaikka tietty mieli tekisi...<3 meidän beibi..

      Poista
  2. Ihanan uimapaikan olette löytäneet! Tuolla tarkenisin minäkin varmaan uida. Mökillä menee meidän loma ja Turussa käydään kesäteatteria katsomassa ja ystäviä tapaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOOh, Turun kesäteatteriin olen aina halunnut mennä mut aina kun ollaan käyty Turussa niin ei ole oikein aikataulut natsanneet.. =(

      Poista
  3. Upeita maisemia ja laguuni!♥
    Me vietetään kesää tässä kotosalla pieniä retkiä lähitienoille tehden ja elo/syyskuun vaihteessa tehdään lomamatka Rodokselle. Rodos on minun ja miehen molempien ensimmäinen lomakohde yli 20 vuotta sitten ja sinne lähdetään katsomaan miten paikka on muuttunut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta, ihan varmasti on paikat muuttuneet, hauska mennä muistelemaan "vanhoja hyviä aikoja" =D

      Poista
  4. Upeita maisemia ja lämpöä!
    Puhallappas sitä tänne meillekkin vähäsen.Kylmää on täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen koko päivän lukenut Facebookista että on ollut aikas viileät oltavat teillä, ja jossain tullut luntakin, apuaaa!!!

      Poista
  5. Aivan ihastuttavia maisemia!!
    Piia 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mykistytti vähän itseäkin, on ihana aina löytää läheltä uusia mielenkiintoisia paikkoja.

      Poista
  6. Aivan ihana paikka! Olisipa Suomessakin noin turkoosia vettä..:)

    VastaaPoista
  7. Mahtava paikka! Tuolla olisi kiva polskutella... Meillä satoi juuri räntää täällä kaakossa.

    VastaaPoista
  8. Oi miten kauniit maisemat ja tuo turkoosi vesi :) Täällä pohjanmaalla on kylmä, aamulla +3 !!!! ja rakeita ja räntää satoi yöllä! Loman vietän kotosalla,Kalajoen lomaasuntomessuille olis kyllä kivä lähteä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai messut on Kalajoella tänä vuonna? Oispa kyllä kiva päästä pyörimään sinne!!

      Poista
  9. Voidin kyllä ilomielin juhannuksen vaihtaa noihin maisemiin, täällä kun lähes tulkoon täytyy palella ;).
    Voi kun Suomeenkin saataisiin tänä kesänä vielä tuo reilu +30 :). Nauttikaa lomailusta!

    VastaaPoista
  10. Upeat kuvat! Tosin hiukka liian lämmintä meikäläisen makuun ;-)) Ja minä olen kyllä meri-ihminen henkeen ja vereen, mutta olen kotoisin Kotkasta, joten kait se jotain selittää :-)

    Meidän kesäsuunnitelmiin kuuluu loma Suomessa, ihanaa päästä sinne taas kahden vuoden tauon jälkeen.

    Annie Sloanin maaleista. En ole kokeillut, mutta hyvää olen muualta lukenut. Nuo kaksi maalimerkkiä jotka blogissani mainitsin ovat olleet minulle helpommin saatavilla. Kokeile ihmeessä sitä Sloania; on varmasti oikein hyvä kalkkimaali :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi te pääsette reissaamaan Suomeen, olen vähän kade...toivottavasti pääsen ensi kesänä!! Ehkä minä uskaltaudun kokeilemaan yhteen lipastoon nyt sitä kalkkimaalia, tarvitseisi maalata ruokapöytä, mutta aloitetaan sillä lipastolla jos ei onnistukkaan niin hyvin.. ;) Täällä järjestetään kyllä sellaisia workshoppeja, pitäisköhän ilmottautua... hmm... =)

      Poista
  11. Oi miten kaunista siellä on <3 mä en oo aikuisena matkustanut kun häämatkan ja siinä kaikki ja tuskin tulen pääsemäänkään koskaan, toivossa on hyvä elää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta teillä on niiiin iso perhe että ymmärrän että se söi kaiken, mietippäs, että periaatteessa kaikki se mitä siulla menee lapsiin, menee mulla omaan käyttöön...?

      Poista
  12. Jylhät vuoret ovat niin puhuttelevia mahtavan kaunista ja kun tuolta ihailisi auringon laskua... mutta minulla on ihan mielettömän korkean paikan kammo! Nyt jo rupesi kädet hikolemaan katsoessani kuvia ja kuvittelin jos olisin paikan päällä, mutta hyvä näin nyt sain käsiini lämpöä:) Uimarannat kutsuu eväineen sillä meri on lähellä sydäntäni.
    Lomasuunnitelmasi kuulostaa hyvälle!
    Me ollaan tällä kertaa koto Suomessa mies on töissä kesän:) Kierrellään ja kaarellaan joinain viikonlopuin ei vielä sen kummempia määränpäitä, kun Rosakin on mukana Tammisaaressa ainakin veljeni luona.

    Hyvää ja aurinkoista mieltä kaikkinensa nautintoineen<3
    ja kisuliinile lempeitä sanoja hellin kosketuksin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun miehellä on kans korkean paikan kammo ja sitä pelottaa aina ajaa nuita kapeita kiemurtelevia vuoristoteitä, onneks se ajaa niin saa olla keskemmällä, minä nautin mielelläni reunamaisemista!! =D

      Poista
  13. Onpa teillä ollut hieno päivä. Nyt kun löysitte uimapaikan, täytyy suunnitella yhteistä matkaa. Viimeksi oli liian nopea katselmus chorrossa. Pohjoinen Espanja on kesällä katsomisen arvoinen (nyt vaan siellä on satanut aika paljon). Bilbaossa on muutakin kuin Guggenheim (voi olla väärin kirjoitettu), eikun pohjoiseen ! ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin perskules, en tajunnutkaan että siellähän voi sitten sataaa!!! =(

      Poista
  14. Vooe kääk,miten upeat maisemat. Tääl Suomessa sataa vettä ja kylmää on. Anne

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!