torstai 19. kesäkuuta 2014

Parvekkeen uudet tuolit

Hermohan siinä meinasi taas mennä, vanhat ihanat rautatuolit lähti uuteen kotiin ja mitään ei ollut tilalla missä juoda aamukahveet. Mielessä oli valkeat rottinkituolit, mutta mistään niitä ei löytynyt, ei ainakaan nättejä, hyviä istua ja ok hintaisia...jooooten, Ikeaanhan se oli taas matkattava ja siellä ainuat mitä meistä kumpikaan kelpuutti ovat nämä jotka sitten kotiutettiin.
 
No on niissä hyvä istua oikeasti ja jämäkätkin on eikä narise ärsyttävästi. Enää ei oikeen haittaa vaikkei ne valkeat olekkaan, oikeastaan aika kiva tuo tuommoinen homeenharmaa.. =)
 
 
 
 
 
Näiden parvekkeelle sisään saanti olikin sitten toinen juttu, kun jostain kumman syystä ei saatu millään irti parvekkeen lasiovia ja muuten se väli oli niin kapia, käänneltiin ja väänneltiin mut ei...päätettiin sitten, että seuraavana päivänä hilataan ne kaiteen kautta sisään. Mies lähti yötöihin ja minnuu rupes ärsyttämään kun en päässyt heti sisustelemaan ja mallailemaan, harkitsin jo yksinäänkin ährääväni tuolit kaiteen kautta ylös (josta onneksi luovuin), mutta sitten päätin että perskules, nehän menee tuosta ovesta vaikka väkisin! Ihme tapahtui ja jotenkin hassusti liu´utin ne ylhäältä alaspäin ja hups, toinen tuoli olikin ulkopuolella!! Jee, mä sain ne partsille ja naapureilla oli hauskaa kun ne seurasi koko illan minun väsytystaistelua.. =)
 
 
 
 
 
Myönnetään, nuo taljat on vähän kuumat näin kesällä, mutta jokin pehmuste on oltava enkä ole niitäkään löytänyt vielä kivoja, ehkä pitäisi ommella itse?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ihanaa juhannuksen odotusta kaikille!!
 
Karoliinan ja Maijan yhteystietoja kaipailisin vielä, olette siis voittaneet arvonnassa, käykää kurkkaamassa pari postausta alempaa... pitsipipari@gmail.com
 
 

35 kommenttia:

  1. Tosi ihanat tuolit löysitte. Oli se kamppailun arvoista, että sait ne tuonne parvekkeelle lopultakin. Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon vähän aina itsepäinen kun asiat liittyy sisustamiseen.. ;)

      Poista
  2. Tuolit on ihanat <3 <3
    Ihana on myös tuo päättäväinen asenne...monesti se vaan auttaa,ku hiukan polkee jalkaa ja päättää,että "Tämähän menee näin ja onnistuu kyllä!!!" :D

    Ihanaa viikonloppua sinne teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kun mä suutun niin mun kädet menee vyötäisille ja toisella jalalla ihan oikeasti poljen jalkaa, miehen mielestä kuulemma äärimmäisen hauskan näköistä.. =D

      Poista
  3. Kauniit ovat. Saathan ne joskus maalattua, jos siltä tuntuu. Tuon näyttää kyllä hyvältä nytten

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mää mietinkin, tosin en tiedä miten se maali sitten rapisee, joten annetaan edes tovi olla nuin.. =D

      Poista
  4. Jotenkin nuo tuolit kävi hyvin partsin väreihin. Eihän kaikki aina tarvitse olla valkoisia :-) Omat niihin "kuuluvat" pehmusteet oli surkeat. Olet niin kätevä käsistäsi, että ellei löydy valmiita, niin yhden yön aikana olet suhauttanut mieleisesi. Kisulille monta halia. :-) :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan vain saisi aktivoitua itsensä siihen surautteluun.. ;)

      Poista
  5. Ihanat!! No mä kyl tykkään rottinkikalausteista vaikka missä väreissä. Tuo valmiiksi kulahtanut väri on upea. Raision Ikeassa oli heti kun ovestä pääsi sisään olisko ihan nämä tuolit kalustettu kesäkeitaan viereen. Tietty iskin niihin silmäni, mutta pakko oli ohi kulkea....:) Joo, kun nainen päättää että jotain on saatava valmiiksi niin se sitten saatetaan päätökseen;) Vaikka sitten ovenkarmit natisisi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin!!! Mutta sun partsi onkin niiiin ihana jo nyt, se ei kaipaa mitään tollasii ikea tuoleja! <3

      Poista
  6. Nehän on hienot :-) <3 Piia <3

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniit tuolit ja tykkään tuosta väristä...sopii tuohon parvekkeen seinään hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, olen nyt huomannut että kaikki valkea vaan pomppaa tuota oranssia vasten ikävästi ja maanläheisemmät taas sulautuu kivasti.. =) ulkoseinää kun ei saa maalata, plaah..

      Poista
  8. Kuulostaa niin tutulta tuo kääntely ja vääntely ovesta sisään, näin on itsellenikin käynyt monen huonekalun kanssa:)) mutta aina lopussa kiitos seisoo! Mutta että sinulla on siellä ollut yleisöäkin ja nauraminen on ihan parasta siis sillai hyväntahtoisesti tietty:)
    Minulla on ollut aikoinaan vähän samanlaiset ja sävyisetkin rottinkituolit, joista kuitenkin luovuin (tilanpuute) ja nyt ne ovat ystävälläni ja hyvä niin, ikävän yllättäessä:)
    Hyvät nuo ovat ja hyvä niissä on istua ja keveätkin siirrellä.

    Juhannushalaus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kyllä eka kerta kun naapurit mulle nauraa, eikä tainnut jäädä viimeiseksikään.. =D

      Poista
  9. Minä tykkään noista tuoleista ihan kympillä! Meiltäkin ne löytyy, kuistilta. Ja upeasti ne on meillä harmaantuneet kun ovat läpi talvenkin ulkona.
    Ihana on tuo teidän parveke, voin vain kuvitella kuinka kivaa on siellä aamukahvit nauttia...
    Kivaa keskikesän juhlaa sinnekin!

    VastaaPoista
  10. Näin sieluni silmällä sun touhut:D Hyvän näköiset ovat. Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän tää aika hupasaa koheltamista välillä on.. ;)

      Poista
  11. Minä tykkään tosi paljon juuri tuosta harmaasta rottingista<3 Hih, meiltä löytyykin olkkarista kasi samanlaista yksilöä ja myös saman sarjan rottinkiarkku:) Juhannuksen jatkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin ku siihen kuului se arkkukin!!! Hmm...meillä on rompekaappina sellanen muovinen partsilaatikko joka on peitetty kankaalla, sen paikallehhan sopis hyvin sellanen rottinkiarkku!!

      Poista
  12. Hyvän väriset tuolit ja kauniin malliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä tuo selkänojan malli on tosi kaunis ja naisellinen!

      Poista
  13. Voi sinua onnellista kun saat siellä lämmössä asua ja laitella kotia :)

    Meillä mieheni kanssa on haave myös muuttaa sinne lähistölle. Olemmehan reissailleetkin muutamia kertoja sielläpäin...Marbellassa, Benalmadenassa, Fuengirolassa,
    Mies onkin opiskellut espanjankieltä ja ihan mukavasti siellä tuleekin jo toimeen reissatessa,
    Kun vain saisi haaveet toteutettua joskus. ja voisi postailla sieltä <3

    Nautihan sinä siellä... me palellaan täällä Oulussa....hhhhrrr +5 astetta näyttää nyt mittari kun tätä kirjoitan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooooh, seuraavan kerran kun olette reissaamassa tännepäin niin ota ihmeessä yhteyttä, tehdään edes kaffitreffit!
      Onhan nää elämisen puitteet ihanat ja niistä kiitollinen joka päivä, muttei nämä ilmaiseksi tule, kääntöpuolena pitemmät työviikot ja puolta pienemmät palkat jne, eli kaikelle on hintansa...kun yhden saa, niin toisesta luopuu..

      Poista
  14. Aivan ihana blogi :) En ole aiemmin kommentoinut, vaikka olenkin lukenut muutamaan kertaan. Viime syksynä/talvena olinkin siellä teidän työpaikalla työssäoppimassa ja löysin sinun blogisi ihan sattumalta. Sanoit, että voit opastaa minua ja miestäni, kun meidän piti tänä kesänä tulla Fuengirolassa käymään... No, se reissu taitaa nyt jäädä toistaiseksi tulevaisuuteen tän pallomahan takia ;) Onneksi blogisi helpottaa matkakuumetta :) Nauttikaahan Espanjan lämmöstä ja hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa, teillä on masuasukki!!! Onnea jo etukäteen!! <3 ryhdyn matkaoppaaksi ihan milloin vaan olette tulossa, älä epäröi ottaa yhteyttä! ihana olisi kuulla sinusta lisää muutenkin ja kiva kun kommentoit <3

      Poista
    2. Kiitos :) Unohdin mainita, että kuka se täällä kommentoi, kun et varmaan tekstin perusteella tunnistanut, mutta Jennahan se täällä :) Sinusta olisi myös ihana kuulla, vaikka toki blogin kautta saan kurkistaa teidän elämäänne :D Teillä on söpö kissa <3 Täytyy katsoa, jos ensi kesänä uskalletaan lähteä pikkuisen kanssa reissuun sinne Espanjaan.

      Poista
    3. Kyllä mä heti tunnistin!!! =) Hae mut Facebookissa kaveriks! Mari Kauppinen ja kuvassa mulla on vaaleammat hiukset! =D

      Poista
    4. Ai sä tunnistit :) Ajattelin ettet tunnista, kun teillä on niin paljon työssäoppijoita siellä. No, sä kerkesitkin jo laittaa kaveripyynnön :D

      Poista
  15. hih, jotenkin tutun oloista ähräämistä;) Voi kun meilläkin ois ikea lähempänä, aivan ihanat nuo tuolit! Täällä nuo lampaantaljat olis tarpeen. Kesä kauneimmillaan ja viime viikolla satoi lunta ja räntää! Onneksi ens viikolla lämpenee kun mä meen takas töihin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo voi olla tosiaan, että nyt olis teillä siellä Suomessa noille taljoille enempi käyttöä, aika kamalaa ollut katsella kuvia, että LUNTA!!!! =(

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!