perjantai 27. kesäkuuta 2014

Wanna be Mynte

Löysin Dunnes Store-nimisestä (kuin Anttila) kaupasta aika samantyylisiä taikinakulhoja kun IBlaursenin Myntellä, paitsi nämä ovat isompia ja mikä helpointa, muovisia joten voi paiskia menemään huoletta köökin puolella.
 
 
 
 
Ihan parasta on tietenkin väri, MINTTU, jota rakastan yli kaiken <3
 
 
 
 
 
 
 
Dunnesista löysin myös väreihin sopivat kynttilät Carolyn Donnelylta, miten tuo minttu, harmaa ja persikka sopivatkin niin kivasti yhteen, hitsi, meneekö meillä kotona nyt värit ihan uusiksi?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Viimeinen kuulutus arvontavoittajille MAIJALLE ja KAROLIINALLE, puketit on olleet jo tovin valmiina..
 
Olen huomannut paljon vaihtuvuutta lukijoissa, uusia tullut, rakkaat bienvenidos ja paljon lähtenyt, adios! Molemmat suunnat varmaan arvontojen lieveilmiöitä, kyllähän tuo ärsyttää kun näkee kovan vaivan arvontojen eteen, mutta minkäs teet, täytyy funtsia jos säännöt nyt vaikka vähän muuttuisi tai vähentäisin arvontoja, miulla olisi vaan niin paljon omasta mielestä kivoja palkintoja, just tältä samalta kauppareissultakin löysin pussilisen kivaa.. ;)
 

28 kommenttia:

  1. Tosi suloisia! Minttu on niin ihana väri! Ja älä suotta vähennä arvontoja, anna mennä vaan jos itsestäs tuntuu siltä :) Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Siis dunneri oli mun lempikauppa siellä asuessa :) vieläkin löytyy kivoja kippoja jotka toin Suomeen. Noi sun kulhot on aivan ihanat ja uskomatonta että olivat vielä muoviset, MIKÄ LÖYTÖ! Olen samaa mieltä että ei tarvitse vähentää arvontoja vaan jos sinuun ei ole voittajat yhteydessä esim. Viikkoon niin arvot uudelleen :) toivottavasti siellä on ihanan lämmin, täällä nimittäin palellaan! Terkuin: Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, täällä on lämpöä koko ajan noin +30 astetta, että kelpaa köllötellä altaalla =D Dunesista aina välillä tekee kivoja ylläreitä, varsinkin sen jälkeen kun sinne on tullut tuo Carolyn Donnelly mallisto!

      Poista
  3. Ihana setti! Nuo mittalusikat on myös niiin suloiset:) Mulla on toi sama lukija ilmiö, kun arpoo tulee lukijoita ja viikon päästä ollaan samoissa lukumäärissä. Mut uskolliset on ja pysyy - taidan arpoa seuraavaksi vain heidän kesken??

    VastaaPoista
  4. Ihanan värisiä ovat ja mikä tosiaankin parasta ovat muovia...eivät turhia paina...:)
    Minä en katoa mihinkään...siis lukijana pysyn..:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkin aina niiiin ihanaa kun tekee päivityksen niin oikein odottaa että toivottavasti sinä kommentoit! <3

      Poista
  5. Ihania,ihania! Minäkään en katoa,täällä ollaan:D. Senpä takia minä pysyn anona arvontojenkin aikana,kun ärsyttää toi arpojen kahmiminen liittymällä arvonnan ajaksi lukijaksi. Tietty voisin olla lukijana kokoajan,mutta mutta.....Anne;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana tietää että te vakkarit pysytte mukana, teitä varten kirjoitankin! <3

      Poista
  6. Ihana värien vaihto teidän talouteen. Tee arvontojen kanssa niin kuin sinusta tuntuu hyvältä. Tuuli tuo, tuuli vie . . . :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on uusi lemppari mintun kanssa, keltainen!!! Yllätyin itsekkin! ;)

      Poista
  7. Siis muovia?! Ohoh! Ei uskoisi!
    Ihan totta, että arvonnat tuovat hetkellisesti uusia lukijoita, mutta itsekin huomannut olen, ettei sitten sen koommin heitä näe kommentoimassa taikka profiilikaan enää välttämättä käytössä. Harmillista. Sitä kuitenkin toivoisi saavansa uusia LUKIJOITA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joooo, muovia! =D niin parhaita kun voi tosiaan tohottaa näitten kanssa miten haluaa, mulla on pari mynteä ja niit jotenkin varoo aina kauheasti ja kun olen sähkövatkaimella paljon vatkaillut niin posliini on ihan naarmuilla.. =( näissä on vielä se silikonirengas pohjassa niin ei heilu eikä huoju kun vatkuloi.. =D

      Poista
  8. Voi mie oon niin noita niin myös himoinnut, tooosi söpöläiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näähän ei ole oikeita Myntejä, vaan samannäköisiä, tosin muovisia ja isompia sellaisia, hintakaan ei ollut paha, 12 ja 15€, eihän ne myntetkään kovin paljoa enempää maksa mutta ovat reilusti pienempiä, ettei niihin pullataikinaa tee..

      Poista
  9. Kauniin väriset kulhot ja ei kyllä uskois,että on muovia!! Muovi on niin huoletonta käsitellä ;)) Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja minäkin olen aika kova huitomaan keittiössä vielä.. ;)

      Poista
  10. Ai nuo olikin muovia! Kattelin juur että 4 lukijaa lähteny lipettiin multa arvonnan jälkeen. Huijareita. Minkälaisia sääntöjä keksis että he oikeesti pysyisivät? Mitä suotta järjestät arvontoja..lähetä vaan suoraan mulle :))
    Meillä paistaa aurinko nyt juur. Ihan hyvä koska ..tai siis ei. TAidan mennä pihalle ja vasta huomen aamulla miettiä mitä leipoa illan laukkukutsuja varten :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bikke, ne laukkukutsut ois sitten tänään!!! nyt jos koskaan on aika ryhtyä leipomaan! ;) joo, ens viikolla alkais taas arvonta ja jotain pitää nyt keksiä, ainakin kiukun laannutukseks, ehkä tällä kertaa tosiaan vain se vanhojen lukijoiden kesken..?

      Poista
  11. Onpa ihanat kulhot ja niin hyvän väriset! Tykkään myös noista mittalusikoista, tahtoo kans samanlaiset :D

    VastaaPoista
  12. Onpa ihanat kulhot! Arvaapa vaan etsinkä aikanaan jotain tuollaisia tänne Lillaan, eip ollu, joten "aidoilla" mennään - ja kie aina pelkään, että mihinkähän kulmaan ne runttasen pienissä tiloissa :/

    Kamalan kauan sä maltat hihkua noita voittajia, mulla on jo tapa jonka opin Leena Lumin kirjablogista, että se on se pari-kolme päivää, jollei kuulu niin sitten arvotaan uudet!
    Nyt on muutenkin jotain liikehdintää lukijoissa, mulla sahaa eestaas muutaman heitolla - mutta ei ainakaan pitäis arvonnoista johtua kun niitä on ollut harvakseltaan nykyisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mie oon vähän tällänen ylikiltti ja mietin et ehkä kaikki ei ehi käymään päivittäin miun tavoin blogeissa.. ;) toisaalta nämä ei ole ensimmäiset löytämättömät, joten ehkäpä karaistun.. ;)

      Poista
  13. Ihanat kulhot! Mulla on yksi 'aito' pinkki kulho, mutta se on niin painava, etten kipeällä nivelrikkoisella ranteella sitä jaksa käsitellä. Voi kun löytäisin myös tuollaiset muoviset kaunokaiset Helsingistä tai jostain verkkokaupasta.
    En ole koskaan osallistunut arvontoihin. Mulla ei ole blogia, enkä saa kirjauduttua lukijaksi, kysyvät jotain kummallisia tieoja joihin en osaa vastata... Sen sijaan suosikeissani on valtaisa liuta eri alojen hienoja blogeja, joiden seurassa vietän monia tunteja yömyöhään. Olen kyllä melkoisen huono lukija, sillä en useinkaan huomaa kommentoida. Mulla on varmaan aika 'pitkä piuha', sillä jään miettimään lukemiani asioita, ja sitten kun mulla olisi sanottavaa, aihe on jo mennyt ohi. Täälläkin katselin sun vanhoja ja uusia parveketuoleja ja ihastelin omalla parvekkeellani, että onpas kivaa kun on melkein samanlaiset rottinkituolit kuin Marilla, ja mulla myös on vaaleat lampaantaljat (aika välttämättömiä Suomen keväässä/syksyssä, ja tänä vuonna myös kesässä), mutta enpä tullut tänne siitä iloitsemaan.
    Mutta siis pointtini tässä on se, että vaikka en näy lukijana, olen saanut monen monia mukavia hetkiä viettää seurassasi. Kiitos!

    terveisin Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa ihana piristävä ilo kuulla sinusta rakas lukijani, toivottavasti pysyt pitkään matkassa! <3

      Poista
  14. Oi, noi olis niiin ihanat!! Ei tarvis pelätä että lapset rikkoo. Myntejä en uskalla käyttää kun sillon jos tiedän ettei lapset tule auttamaan ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!