perjantai 18. heinäkuuta 2014

Keinutuolin raikastus

Keinutuoli joka oli monen vuoden etsinnän tulos brittikirppikseltä joutui nyt valkaisuun. Rakastin tämän tuolin puun kulunutta väriä edellisessä asunnossa, jossa oli valkeat seinät, mutta en enää parvekkeella, jossa on tiilenruskeat rappaukset...nyt se näytti enää vanhalta ja raihnaiselta. Ja partsille se joutuu jäämään, koska muualle ei sitten niin millään mahdu vaikka kuinka punkis täällä uudella asunnolla jossa toivottavasti viihdytään tovi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Siinä se nököttää kuin kloritilla valkaistuna. Kuluttelin sitä jonniin verran mutten älyttömästi, koska voin vannoa, että se kuluu käytössä muutenkin.
 
 
 
 
 
 
 
 Jenkkityyny on 6 euron löytö Primarkista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Seuraavaksi tuleekin sitten Pohjois-Espanja postauspläjäys, jaoin sen useaan, ettei kuvia tulisi yhteen jäätävän paljon, katsotaan jos vaikka ensi viikolla postaisin ne ma-pe niin niiden joita ei matkustelu kiinnosta on tosi helppo ja nopea ohittaa ne =).
 

26 kommenttia:

  1. Kyllä tuo valkoinen maali raikastaa kummasti<3 Kannatti malata ja kivalta näyttää myös tuo pikkuisen kulutettu pinta. Onpa teillä tilava parveke - sinnehän mahtuu vaikka mitä!
    Leppoisaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja se on vielä puolet isompi tuonne "taaksepäin", 20neliöö kaikenkaikkiaan.. =) monet espanjalaiset naapurit on tehny tosta partsistaan ihan pääolkkarin.. ;)

      Poista
  2. Kaunis on tosiaan tuo alkuperäinen väri mutta valkoisena sopii tuohon ympäristöön kivemmin,samaa mieltä olen kanssasi:) Hitsit mua harmittaa kun anoppilan vntissä ois peräti kaksi keinutuolia mutta en kissan takia uskalla meille ottaa,on semonen vöhelö vaikka onkin jo 6-vuotias että salettiin jättäisi häntänsä jalaksen alle...Mahtava tuo teidän parveke,ihan kuin oikea huone:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olenkin vähän ollut ihmeissäni et mitään ei oo meidän misun kans tapahtunut, keikkuu meinaan tuossa selkänojan päällä ja kattelee pääskyjen lentoa.. =)

      Poista
  3. Hienoksi olet laittanut partsin 😊 💕Piia

    VastaaPoista
  4. Ihana keinu!! Kuten koko parveke....mahtavat näkymät!

    VastaaPoista
  5. Hieno tuli keinusta,taidan maalata oman keinuni myäs valkoiseksi joka on nyt puunvärinen ja vielä varastossa:) Upea parveke ja hienot näkymät,näyttäis olevan aika uutta asuinaluetta. Ja ikkunasta näkyvä kukkula/vuori on mahtava,jollaisia ei täällä lakeuksilla näy ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistähhän maalaten ihmeessä! Asunto on tosiaan ns. Ihan uudella asutusalueella eli kaikki kuvassa näkyvä on rakennettu 05-07 jolloin rakennusbuumi oli huipussaan ja siihen sitten tyssäsikin. Nyt ei ole sen jälkeen rakennettu koko rannikolle juuri mitään uutta..

      Poista
  6. Voi mäki haluan meijän kiikusta valkoisen <3 Se on nyt sellanen ärsyttävä kirsikkasävyinen ja siksi "piilossa" vintin aulassa!

    Hioitko kovasti keinua?Maalasitko sprayllä vai oikein sutien?

    VastaaPoista
  7. Kiikku näyttää kivalta valkoisena.
    Kauniin mallinen keinu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sellainen "naistenmalli", tosi siro ja aika pieni. Valtava peba ei siihen mahtuisi... ;)

      Poista
  8. Kiva kiikku, ihana parveke ja upeat maisemat!

    VastaaPoista
  9. Huh...ihana keinu<3 Mulla on kanssa etsinnässä sopivasti kulahtanut valkoinen keinu:) Kyllä tuolla kelpaa istuskella ja katsella maisemia kehräävä ihanuus sylissä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta voi mitkä apajat teillä onkaan siellä Suomessa, kiikkutuoleja joka mummolla!! =) ostat vaan puunvärisen ja ryhdyt maalaamaan/kuluttamaan tai laitat pojun asialle.. ;)

      Poista
  10. Kaunis tuli keinutuolistasi! Ja maisemat mitä parhaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näy meri, mutta onneks me tykääänkin enemmän merestä!! =)

      Poista
  11. On tuolla teidän parvekkeella kyllä ruhtinaallisesti kokoa. Ja kuten jo sanottu naamakirjan puolella, keinutuolista tuli oikein bueno :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä mukava kun mahtuu pyykkien kanssa kääntyilemäänkin partsilla.. ;)

      Poista
  12. Kaunis on keinutuoli ja raikastui kyllä kun sai valkoisen värin päälleen. Kyllä tuossa partsilla kelpaa kiikutalla 😊

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!