lauantai 13. joulukuuta 2014

Luukku 13 ja höyhen kuuset

 
 
 
 Wuhuu! Joulukalenterin lisäksi sainhan minäkin aikaiseksi askarella jotain jouluista, höyhenkuusia. Himpula vieköön kuinka sotkuista hommaa se oli, lähinnä sen takia kun höyhenet olivat vähän väärän kokoisia ja niitä piti leikellä ja sittenhän pöllysi joka taas johti siihen, että myös kisuliini oli mukana askarteluissa ja jahtasi suu täynnä höyheniä. Meidän keittiö oli kuin kanala!!
 
 
 
 
 
 
 
Joulukaan ei saapuisi ilman GreenGatea <3
 
 
 
 
Nappasin ulkoa oliivipuun oksia mukiin maasta löytyneiden siemenkotien pariksi, ei niin jouluista mutta paikallista.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Mitä te jotka askartelette joka joulu uusia koristeita teette niille vanhoille? Kiertoon? Varastoon? Kaikki käytössä?

Haluaisin ja tykkäisin itse askarrella kokoajan uutta ympäri vuoden eri juhlapyhiin, mutta ongelma mitä tehdä niille juhlan jälkeen on jarrutellut innostusta. Haluaisin kuitenkin tehdä lähes joka kerta jotain uutta eikä ne vanhat enää innosta joten varastointi ei ole järkevää, kukaan mun tuotoksia ei täällä osta eikä kaikki edes mahdu kerralla esille...pitäisikö ehkä lahjoittaa jonnekkin lasten/vanhainkotiin..?
 

8 kommenttia:

 1. Oliivinoksat ja sypressin kävyt ovat jotenkin hyvin jouluisia täällä! :)
  Kivoja höyhenkuusia! Voin vain kuvitella kisuliinin peuhaamassa niiden seassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sypressin kävyt, niitähän ne olikin!! mietin aikani mikä ihme niiden nimi olikaan ja puhuin vain siemenkodista.. ;) Kiitos <3

   Poista
 2. Voin kuvitella et kisulista oli tosi paljon apua :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuusia sait tehtyä! Minulla on ihan sama ongelma, haluaisin askarrella kaiken aikaa uusia koristeita, mutta en tiedä,mihin ne kaikki sitten laittaisin. Tällä hetkellä lapset on ottaneet kaikki vanhat tonttuyms. koristeet omiin huoneisiinsa, ja minä koristelen uusilla täällä muualla :)

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo kuuset! <3 Mää niin haaveilen noista punaisista gg:n koriliinoista, tyynyt olis tarkoitus niistä tehdä! Kauniita kuvia <3

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!