perjantai 19. joulukuuta 2014

Luukku 19 ja lasilyhty

 
 
Uusi espanjalainen tuttavuuteni tekee tälläisiä tarroja vaikka lasipurkkeihin ja siitäpä syntyikin mainio talvi-teemainen kynttilälyhty. Läpinäkyviin lyhtyihin laitan aina washi-teipillä koristellun tuikun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heh, joulukuun alussa harkitsin tarkkaan aloitanko tämän joulukalenteripuuhailun kun tiesin sen vievän aikaa ja jos sen aloitan, halusin sitoutua siihen että varmasti joka aamupäivä myös luukku aukeaa eikä niitä jää välistä. Aina mietityttää löydänkö kuvattavaa jokaiselle 24:lle päivälle..noh, nyt kävi niin että mulla olisi niin paljon kuvia ja juttua että joulukalenteri jatkuisi varmaan tammikuun puoliväliin joten täytynee ryhtyä tiivistämään ja nyt on ainakin tulossa postauksia joka päivä pitkälle yli aaton, niin kauan kuin kehtaan joulujuttuja laitella.. ;) onneksi täällä oikeaa joulua vietetään vasta loppiaisena kun Itämaan Tietäjät saapuvat tuomaan lahjoja!
 


11 kommenttia:

  1. Kyllähän joulujuttuja jaksaa seurailla vaikka loppiaiseen saakka!
    Minäkin askartelin lasipurkkeja lahjaksi, täytyypä laittaa seuraavaksi kuvaa niistä. Rentoa ja tunnelmallista viikonloppuasinulle!

    VastaaPoista
  2. Todella tunnelmallisia kuvia :) Jäänkin lukijaksi samalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla <3 tervetuloa Kanneli seuraamaan elämämme menoa! =)

      Poista
  3. Hei, tosi mukava blogi sinulla ja kaunis! Ihana idea muuten nuo tarrat lasipurkeissa. Liityin jäseneksesi! terkuin Kaisa
    Oma suht.tuore blogini löytyy osoitteesta http:// villamurunen.blogspot.fi. Kiva, jos käyt kurkkimassa :)

    VastaaPoista
  4. Onpa ihanan jouluista ja nuo lyhdyt kauniita. Keskityn blogiisi lomalla ksikessa rauhassa. Mielenkiintoiselta vaikuttaa:)
    Tervetuloa vastavierailulle tänne pohjoiseen Suomeen, Villa Kardemummaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihan varmasti tulen! Ihan sama mulla, että nyt ei ole oikein kerennyt toisten blogeja lueskelemaan just ja just on ennättänyt kirjoittaa tätä blogia.. =(

      Poista
  5. Aivan mahtava näköinen lasi purkki, ihana idea <3 Piia

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!