tiistai 16. joulukuuta 2014

Luukku 16 ja GG joulu

 
 
Löysin vihdoin ja viimein Espanjastakin puodin josta saada GG-ihanuuksia! Sellainen löytyi Zaragozasta, jossa myydään GG:n lisäksi mm. Marimekkoa (!!!!!) ja muita sisustustuotteita sekä Italialaisia herkkuja.
 
Kaikki aina valittelevat, että minulle on vaikea ostaa lahjoja kun on jo kaikkea ja valikoiva maku  jne, mutta minä taas en ihmettelyä ymmärrä koska kaikki kuitenkin tietävät hulluuteni tähän lifestyle merkkiin joten eikös se olisi vaan maailman helpointa hankkia täydennystä tähän sarjaan? Noh, koska tiedän jo etukäteen ettei niitä kuitenkaan ilmesty, päätin hommata itselleni pari pukettia..gröhöm, joo muutama.. ;)
 
Noh, siinä on sitten täydennystä taas vähäksi aikaa, itseasiassa puketista tuli myös muuta, mutta katsellaan niitä ei niin jouluisia kuoseja sitten vaikka tammikuussa.
 
 
 
 
Tuo ylemmän kuvan ihanuus on oikean reunan pöytäliina, säästäisinkö sen joulupöytään vai laittaisinko jo nyt..
 
 
 
 
Coco White isot korvalliset mukit tulivat Sophie Vintagen tilalla jotka olivat päässeet loppumaan ja olen aivan myyty, uusi kuosi on jopa parempi! Rakastan noita pikku tähtiä!!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Puketissa tuli myöskin elämäni ensimmäinen GG-essu, niin ihana ja tepastelen illat se päällä kun en malta olla ilmankaan.
 
 
 
 
Acasamia:n Monica lähetti minulle puketissa uskomattoman kätevän ja kestävän GG-kassin, upea kuosi ja paksu säädettävä hihna, noita voisi olla vaikka enemmän eri väreissä! Ja Kisuliini tuli tarkistamaan kassin myös ja kurnutti pitävänsä siitä <3
Tulikin mieleen, että nyt voisi tehdä keittiön lautashyllyyn jouluvärisen asetelman, siitä lisää joku toinen päivä siis.
 
 
 
 
 
 
 
 Tästä pääset suoraan tutustumaan valikoimaan!
 
 
 
 
#yhteistyöpostaus#
 


19 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sitä ne on!! <3 oletko saanut jo pukettisi?

      Poista
    2. En vielä. Varmasti joulu ruuhka vaikuttaa :) Olen kärsivällinen ;-)

      Poista
    3. Laitoin muutaman joulupaketin ja kortinkin silloin samalla kertaa, mikään ei ole vielä mennyt perille... =( jännittää aina itseäänkin mihin ne eksyvät maailmalla...

      Poista
    4. Hei Mari! Tulin kotiin ja paketti oli odottamassa. Kiitos paljon ihanasta arvonnan palkinnosta. Meikkilaukku on niin superihana, mutta huivi on jotain erikoista, niin pehmeä ja silkkinen. Suuret kiitokset ja oikein hyvää ja onnellista alkanutta vuota!!!!

      Poista
  2. Olipas niissä paketeissa mahtavat ihanuudet ja on myös tosi tärkeää, että Kisuliini tarkastaa, mitä olet hankkinut :-)

    VastaaPoista
  3. Voi mitä ihanuuksia, ♥
    Ihania joululahjoja!

    VastaaPoista
  4. Niiiiiin ihanan ja täydellisen tilauksen kyllä teit, että!!! <3 <3

    VastaaPoista
  5. Voihan kateus :) onko ne tuotteet siellä yhtä hintavia kun täällä Suomessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä ole turhaan, minä en ole ostanut itselleni varmaan kolmeen kuukauteen mitään, joten pistin haisemaan kerralla.. ;) Alv on täällä 21% kun se on Suomessa 23% (?) niin tietty sen 2% halvempia heti, mutta oli ne pari euroa kukin tuote, kun nythän kai suomessa esim lattekupit maksaa jotain 12,50€ (?) niin noi oli 9,20€. Mut on monta paikkaa missä ne on ihan samanhintasiakin..

      Poista
  6. ohoh... karkkipäivä! :) Tai no, lahjaksihan nuo menevät, mutta onpas nättiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis nämä jäivät kaikki mulle itselle joten karkkipäivä oli tosiaankin.. ;)

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!