sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulun rippeet

Näytän vielä pienet rippeet joulun tämän vuoden osalta, paljon sitä ei ollutkaan tänä vuonna ja vaikka täällä se OIKEA joulu on vasta loppiaisena, haluan jo kiireen vilkkaan takaisin laatikkoon kaiken jouluisan. Olen sellainen kaikki tai ei mitään-tyyppi, olin jopa vähän pettynyt kun en jaksanutkaan tänä vuonna innostua joulusta tai sen laitosta, jouluihminen kuin oon...silti kauhiasti suunnitelmia jyllää päässäni että mitä sitten tekisin ensi vuonna... Uusi vuosi tulla koputtelee ja sen myötä meidän perheessä vähän muutoksia (ei mitään vauvoja yms.!), joista kuulette varmaan joskus helmikuun puolella lisää (priva facebookin puolella jo hyvinkin pian!).. =)

Mutta nyt sitten ihan postauksen aiheeseen, eli ne joulun rippeet, oli joulu miten ankea tahansa, yksi asia ei puutu, nimittäin Zara Homen joulutuoksut! Tänä vuonna ilmestyi tuo uusi Black Vanilla ja viime vuodelta tuo Gingerbread, joka on niin taivaallista että voisin juoda sitä! Annoin viime jouluna ystäville tuota Gingerbreadia lahjaksi ja yksi toimelias yrittäjä-ystävä luuli sen olevan hajuvesi, jotta kiireiselle bisnesnaiselle saataisiin pullantuoksua! ;) Toimii!

Tuota Black Vanillaa voi kyllä suihkia joulun jälkeenkin ja olisi varmaan suotavaakin, koska ne on toooodella riittoisia, ainuina miinuspuolina aivastelukohtaukset suihkuttelun jälkeen ja ultraliukkaat lattiat, no mitäs pienistä.. =)
 
 
 
 
 
 
 
Tässä taas yksi esimerkki kesken jääneestä projektista, nimittäin kelkka. Ensin into piukeena sellaisen sain hommattua ja sitten se pyöri nurkasta toiseen koska se ei vaan mahdu oikeen minnekkään ja sen tuunaaminenkin jäi puolitiehen..mutta onneksi tulee aina seuraava joulu, ainut että mihin sen laitan vuoden ajaksi?
 
 
 
 
Pikkuinen "marjanoksa" löysi sentään paikkansa tikkaiden askelmalta.
 
 
 
 
 
 
 
 Sitten kun meidän perheessä jokaisella on synttärit kesän jälkeen niin jouluna ei ole kauhiasti tapana lahjoja ostella, niin tämä ihanaiselta ystävältä saatu ajatuksella annettu ja paketoitu lahja lämmitti erityisesti mieltä, itseasiassa kyyneliin asti..ja tätä pakettia ei voinut ostaa suoraan kaupasta, kiitos vielä rakas S! <3
 
 
 
 
 
 
Noh, se siitä joulusta, seuraavan kerran kun tapaamme, on aika Uuden Vuoden arvonnan!  

10 kommenttia:

 1. Onneksi joulu tulee vuoden perästä, siihen mennessä on ennättänyt touhuta monenlaista ja joulu maistuu taas joululta. Oikein toiminnallista vuotta 2014 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin alkuvuodesta on kyllä tulossa vähän turhankin toimelias.. ;)

   Poista
 2. Tänään korjasin joulun pois meidän kotoa. Ihanan joululahjan olet saanut! Ei minun mielestäni toi kelkka kaipaa mitään tuunausta; on niin nätti tollaisena. Mukavaa uuden vuoden odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, kaunis noin puullakin, enemmän juuri ehkä silloin tulee sen vintage henki esiin.. Ihanaista vuoden alkua sinunkin tupaan! <3

   Poista
 3. Ihania kuvia:) Täällä lähti nyt viikonlopun aikana joulu pois ja nyt alan jo odotella kevättä:)

  VastaaPoista
 4. Minä olen ajatellut tehdä kelkasta hyllyn. Kannattimilla vaan seinään kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto viekoon mikä idea!! Kannattimet alaosasta kiinni? <3

   Poista
  2. ;) Niin. Ajattelin että siihen istuin osan alle ruuvaisi toisen kantin kiinni ja seinään toisen kantin. Näin ne ei jäisi näkyviin, jos käyttäisi rautakaupan pieniä hyllynkannattimia. Jos tietty painavampaa laittaa sitten täytyy laittaa isommat ja oikeen kun rönsyilee niin ruuvaa istuinosan päältä sen näyttävän rautakoristeisen kannattimen :) Tai no voihan senkin alapuolelle laittaa... OOH! Näitä ideoita ;) Joku kun kerkeisi toteuttaa nää ;)

   Poista
 5. Joulun tuoksut ovat jo niin kauniita päältäkin päin, tuoksut..hmmm..
  Kelkka kuvakin on niin jotenkin aivan suloisen ihana! Siihenhän voisi laittaa kesällä kukkia päälle vaikka jokunen siinä rönsyilisikin...
  Kyllä nyt täällä kuumeisesti mietin mitä ihanaa teillä oikein mahtaa olla mielessä, sitten kevään...:) tule pian helmikuu!
  Onnellista ja Uutta Vuotta iloineen<3

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!