sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Monoa oville

Muistatteko kun näytin vilautusta ompeluistani? Vihdoinkin ehdin näyttämään minne ne kankaat päätyivät, nimittäin irrotin neljät kaapinovet keittiön alakaapeista ja korvasin ne minitangoilla ja pallokankaalla. Nyt taas saatiin puunväriä himpun verran piiloon ja romanttisempaa ilmettä keittiöön. noh, tuota, ei sitten onnistunut ihan täydellisesti, koska nauhakujasta tuli niin pinkeä, ettei verhot kulje tangolla, vaan verhon alle tulee kurkistaa jos sieltä haluaa jotain etsiä...miekkonen ilmoitti samantein, että jos verhot jää, on sieltä kaapista nostettava muualle ne kaikkein käytetyimmät astiat...ok, tein työtä käskettyä, mutta sain pitää verhot! =)

 
 
 
Huomaatteko tässä alla olevassa kuvassa yhden keittiösuunnittelu virheen/huolimattomuden? Espanjassa aika usein koko huoneiston lämpimän veden varaaja sijaitsee keittiössä niin kuin meilläkin ja on "upotettu" yhteen yläkaappiin, mutta niin kuin mikron päältä näkyy, on se uponnut vähän liiankin hyvin, eikö nyt tuotakin olisi voinut suunnitella järjen kanssa, että olisi tullut kerralla nättiä?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja sitten annos GG:tä!
 
 
 
 
 
 

 

 
 Muuten, oikein ihanaa ensimmäistä adventtia kaikille lukijoille, minä täällä vasta möyhin joulukoristekaappeja!
 

22 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän keittiössä! Hienoa, että sait pitää verhot. Ne on niiiin kauniit <3

  VastaaPoista
 2. Onhan se jo aikakin möyhiä koristeita esiin;) Keittiö näyttää ihanalta!! Ja gg:t voiko olla kauniimpaa olemassakaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut vähän tälläinen nihkeä joulunaloitus..ensin odotin sitä monta kuukautta ja nyt kun voisi ilakoida, ei sitten jaksakkaan, apua, mitä tapahtuu! ;)

   Poista
 3. Ei käytännöllisyys aina ole tärkeintä, kauneudellekin on annettava tilaa. Vesiboilerin sijoitus epäonnistunut, meillä makkarin vaatekaapissa ! !
  Kiireistä joulun alus aikaa.

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää keittiössäkin teillä! ♥
  Ihan varmasti se on mies joka tuon boilerin paikan on suunnitellut, naiset ei pienessä mielessäänkään sitä tuonne laittaisi! ;D

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosi kauniilta!!
  Mäkin jossain vaiheessa haaveilin kankaasta kaappien eteen, mutta koska meillä on laatikostot, niin se idea meni mönkään sitten siinä :(

  Ja ehdottomasti samaa mieltä Mintun kanssa, ei nainen tuota varaajaa keittiöön laittaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan se ihan pöhköä kun yksi kaappitila menee hukkaan tuon tankin takia.. =(

   Poista
 6. Aivan ihana tuo oviverho!!! Niin nätti keittiö..ja ihanat nuo gg;t:)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana verho! Minäkin ennen muuttoa suunnittelin verhojen laittoa, mutta se on vaan jäänyt. Nyt sain inspiksen senkin toteuttamiseen:) Ja voi että tuo alla oleva Kitchen Aidisi on ihana!! Minä haaveilen samanlaisesta vaaleanpunaisesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin varmaan itseasiassa ostanutkin sen vaaleanpunaisen, mutta sitä olisi pitänyt odottaa tänne yli 6kk??? valkeaakin olisi joutunut vartomaan noin 3kk mutta koska tuo ice blue löytyi varastosta, päädyin sitten siihen, toisaalta tuo on kiva kun mieskin tykkää väristä.. =) Nyt vaan pikapikaa toteuttamaan sitä verhoinspistä! =)

   Poista
 8. Voi kuinka ihanan romanttinen verho ja ihanat greengatet...

  VastaaPoista
 9. Argh! Mä oon tuumannu samaa yläkaapille, mutta en oo uskaltanu vielä toteuttaa. Ukko repis varmaan pelihoususa, ku eka väsänny omin pikkukätösin ja sitte mä lyön jotain kangasta tilalle. Tsih:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella reaktion! =) mä haluisin repiä vaikka kaikki ovet pois mut eiköhän nyt jätetä tuohon, sen verran kova shokki näytti olevan.. ;)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!