tiistai 17. joulukuuta 2013

Jouluoksat

Minkä puun oksia nämä ikinä lieneevätkään, niin minulle nämä ovat yhtä kuin joulun odotus, ostan näitä joka joulu maljakoihin, säilyvät tuollaisenaan kuukausia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tuikkukippo lempimateriaaliani, köyhänhopeaa, Chic Antiquelta.
 
 
 
 

14 kommenttia:

 1. Ihanat jouluiset oksat! Enpä tiedä minäkään minkä puun/pensaan oksia ovat, mutta kauniita, kuten koko asetelmakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! <3 Tosiaan noita ilmestyy kukka-kioskeihin täällä aina jouluksi, noin marras-tammikuun ajan, sitä en tiedä kasvaako tuo marjaa ympäri vuoden (tuskin) ja että sitä vaan kysytään ja myydään joulun alla, mutta muulloin nuita ei tosiaan saa..siksikin siitä on tullut sellainen huoleton joulutraditio.. =)

   Poista
 2. No olipa mitä hyvänsä niin kauniita ovat,löytyisköhän täältä tuollaisia:) Siitä "adventikko" kysymyksestäsi laitan nyt vastauksen tänne,ne reikänauhat on kiristetty pullojen ympärille rautalangalla,mun pullot levenee hieman ylöspäin,tai siinä on sellanen levennys että ainakin niissä ovat pysyneet hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi superpaljon vastauksestasi, nyt vaan testaamaan, ehkä annan pullon ilman kynttilää olla ensin testimielessä paikoillaan päivän pari ennen kuin laitan palavan kynttilän siihen.. ;)

   Poista
 3. Kaunis jouluinen asetelma, jotenkin vaan punainen on lämmin joulun väri. "Köyhän" hopea on käytössä hyvää, ei tummu kuten oikea hopea. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on kyllä äärimäisen helppohoitoista! Mun joulun värit on aina ollut valkea, harmaa ja punainen.

   Poista
 4. Moikka! Joskus tännekkin ehdin :)) Ihania aarteita sulla... ja muuten NIIN erilaisia ihanuuksia niissä lehdissä jotka lähetit! Kiitos haaveiluista :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. De nada! =) Se on totta, että joskus on kyllä superkiva lueskella muiden maiden sisustuslehtiä, huomaa miten eritavalla ja eriasiat on pinnalla..ja ennen kaikkea, saa uusia, omaperäisiä ideoita! =)

   Poista
 5. Pitkästä aikaa ehdin kunnolla vierailulle:) Aina yhtä kivoja juttuja, kuvia ja kaunista<3 Mukavaa joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Tosi ihania oksia! Jos täältä saisi, laittaisin havunoksien sekaan. Minun joulun värit: vihreä ja punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin niin haaveilen niistä havuista!!! ne kyllä niin tekisi joulun!

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!