sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Pieniä jouluisia juttuja

Wanhojen matkalaukkujen päällystä sai päällensä uuden pikkuliinan Greengatelta, noita punaisia erilaisia keittiöpyyhkeitä ja leipäkoriliinoja oli ostettu paksu nippu erilaisiin jatkokäyttötarkoituksiin tämän joulun varalle, mutta työkiireet ja kamala lenssu veivät voiton ja toteutus jäi niinkin puolitiehen kuin liinan laittamiseen laukkujen päälle...noh, ompahan idea valmiina ensi jouluun.. =)

Haluaisin ja kaipaisin kotiin niin vietävästi jotain tuoretta ja joulun vihreää, ei viherkasvien muodossa vaan jotain luonnon anninta, oksia jne. mutta en minä täältä perskule mitään saa irti, nuo männyn tapaisen puun oksat olivat ainoat, ja nekin häiritsee hieman kun ovat noin limenvihreät, mutta tuossa on nyt ainuat tuoreet havut jota käsiini sain. Jos joku espanjanelävä muita löytää, saa tuoda kotiin ison kassillisen! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tämä ihana köyhänhopeinen tuikku on myös vintage joulupallojen lisäksi osa syntymäpäivälahjaani blogiystävältäni Liisalta, niin ihana ja sopii kirjan päälle kuin nakutettu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tämä minun itsetekemä torkkupeitto kulkee nyt jo meillä joulun tuojana kolmatta vuotta, aina yhtä kiva kaivaa se kaapista.
 
 
 
 
 
 
 
Greengatelta on myös sohvan suojana oleva harmaa tähtipeitto, sekin kuuluu meillä jouluun ja joulun mentyä kääntyy toisin päin ollen vaaleampi.
 
 
 
 
 
 
 
Leppoisaa 4. adventtia kaikille!
 
 
 
 
Kiitos suunnattomasti kaikista ihanista kommenteistanne, ne lämmittävät aina mieltä niin kovin! <3
 

14 kommenttia:

 1. Ihan kauniit ovat nuo oksat :-) Niitä luonnon ja metsän antimia kaipailen minäkin; eipä täällä Alankomaissa paljoa aitoa luontoa ole... Todella kaunis tuo itsetekemästi torkkupeitto. Ihanaa tunnelmallista joulua sinne Epsanjaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siullekkin leppoisaa joulua Alluloihin! ;) Pitääpäs käydäkkin kohta kurkkaamassa joko teillä on täysi tohina päällä! <3

   Poista
 2. Vau miten upean peiton olet tehnyt, kelpaisi mullekin:) Havuista tulee niin ihanan raikas tuoksu sisälle ja kyllä nuo luonnonantimet tuovat kivaa lisämaustetta sisustukseen:)
  Mukavaa ja tunnelmallista joulua sulle Mari<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ei kun ompelemaan äkkiä, vielä kerkiät jouluksi! =) Lämpöistä joulua teillekkin! <3

   Poista
 3. Voi että tuo torkkupeitto on kaunis, niin ihana joulufiilis tuossa sohvannurkassa <3. Ihanan asetelman oletkin laukkujen päälle tehnyt, ihania muistoja! Mukavaa adventtia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaista adventtia sinullekkin Ansku, tulen pian käymään teillä! <3

   Poista
 4. Nätit oksat. Siellä voi ollakin hankalampaa löytää vihreitä havuja... Kaunis torkkupeitto. Hyvää adventtia!

  VastaaPoista
 5. Kaunis asetelma. Ja ihanan jouluinen peitto!
  Hyvää 4. adventtia!
  -k-

  VastaaPoista
 6. Niin joulua, niin joulua. Kätevä kääntöpeitto sohvalla ! ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, harvemmin vaan tulee käytettyä sitä polkadot-puolta.. =)

   Poista
 7. Oi miten paljon kaikkea kaunista on kuvissasi!
  Hyvää joulunaikaa!

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!