torstai 5. joulukuuta 2013

Keittiökattohärpäke

Keittiökattohärpäke, kamala nimi, mutta en tiedä tälle parempaakaan! =)

Mutta kiva tunnelman luoja se on ja koska emme uskaltaudu poraamaan reikiä näihin kattoihin, sai tämä teline mennä roikkumaan keittiön tiskausnurkkaan ilmastointiritilästä ja sinne se sopiikin passelisti.

 Viiriäisen munia ostin ruokakaupasta somisteeksi (1,35€ /6kpl), onko nämä hyviä, onko kokemuksia? Jos olet näitä syönyt niin miten tai missä muodossa?
Aidosti vintaget sokeripihdit löysin aikoja sitten antiikkimarkkinoilta.Zara Homen kahvikupit jaksavat ilahduttaa tiskaajan tylsää arkea herkkyydellään.
8 kommenttia:

 1. Ihana "härpäke". Olen haaveillut meidän keittiöön sellaisesta saarekkeesta, jonka yläpuolelle laittaisin tuollaisen ihanuuden :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo sun yleiskone!!! <3
  Kaunis nurkkaus.... pitäisköhän mun, kun en tuollaista yleiskonetta kuitenkaan saa, niin edes hakea lähikaupan alekorista tuollainen siivilä :D :D Sitä kun oon jo jonkin aikaa kattellut :)

  VastaaPoista
 3. Siinä oli juuri sopiva paikka sinun "härvelillesi".

  VastaaPoista
 4. Olen keittänyt viiriäisen munia,pienen suolaisen kera sopivan kokoisia syötäviä.Keittoaika tietysti lyhyempi,kuin kananmunissa.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana härpäke. Itsekkin tuollaisesta haaveilen...mulla vaan ei oikein löydy paikkaa, mutta ihana ihailla muiden kodeissa tuollaista. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 6. No on ihana härpäke sulla :)
  Hyvää itsenäisyyspäivää sinne aurinkoon! Meillä täällä lumi maassa ja lisää sataa koko ajan :) Kiva kun olet palannut linjoille!

  VastaaPoista
 7. Naapurilla on viiriäisiä ja käyttää niitä aivan kananmunan tavoin. Soveltaa tietty joutuu, kun pieniä ovat. Me saatiin kanssa kerran niit ja keitettiin, muistaakseni 2 minuuttia. Älyhyviä olivat :P Yksi tuttava on kans tehnyt munavoita :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille teille ihanaisille kommenteistanne! <3

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!