keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12. Luukku

Meillä on ollut joulukuusi jo joulukuun alusta saakka, ensin kuuseen tulee neutraalit vaaleat sävyt ja sitten joulunalus viikolla vuoden teemaväri liittyy seuraan. Joten katsahdetaampa sitä vaaleampaa versiota tänä vuonna.Tänä vuonna en juuri kauheasti ostanut uusia koristeita, vuoden teemavärin mukaiset yksityiskohdat ja nämä peltiset sydämet ja tähdet, näille onkin jo jatkokäyttö ensi vuodeksi keksitty!Kuuseen pääsi lempi pehmosydämet ja pitsitähdet, varsinkaan noista pitsitähdistä en tule ikinä luopumaan, ne tulee olemaan kuusessa joka vuosi tästä edes.7 kommenttia:

 1. Kauniita koristeita! Itsekkin olen tänä vuonna kaivannut kuusta jo kuun alusta... Kuusen koristeetkin ovat niin vähän aikaa näkyvillä, kun kuusi tuodaan vasta vähän ennen aattoa. Hyvää joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
 2. Onko tämä sama kuusi kuin viime vuotinen? Jos on sama, niin miten puhdistus sujui? Mä kun ehdotin, että supsuttelen meidän kuusen, niin vastaus oli, että se on sitten vain yhden vuoden kuusi. Ei sitä saa kunnolla puhtaaksi enää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä on sama kuusi!! tuota...ööö...en puhdistanut sitä mitenkään.. ;) vein sen parvekkeelle ja rupes purkamaan sitä eli nyppimään oksia pois, jolloin melkein kaikki lumispray varisi pois, loppu näkyy noissa lähikuvissa, eli sitä on enää hippusen, ihan vihreä se melkein on! joten eikun suhuttelemaan vaan! =)

   Poista
  2. ai niin, joo ja PERIAATTEESSA, se lumisprayhan on vesiliukoista, koska sitähän suhitellaan ikkunoihinkin, joten sen voi vaikka tarvittaessa "viedä suihkuun".. =)

   Poista
 3. Joulukuusi antaa valoa ja luo tunnelmaa jo ennen H-hetkeä. Teidän kuusi on oikean kokoinen, mutta meidän mini kuusikin kertoo mukavia muistoja aikaisemmilta jouluilta. Tuunaamalla vanhakin uusiutuu ajan henkeen sopivaksi. Jään taas odottamaan seuraavaa. . .
  Terkuin Seikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän parveke on kyllä ihanan tunnelmallinen, oikein odotan glögihetkeä!

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!