lauantai 15. joulukuuta 2012

15. Luukku

Koristetakan päällystäkin sai jouluisemman ilmeen, minikuusi, "puolukoita" ja punaisia kynttilöitä. Noita nauhoja kynttilöiden ympärillä vielä mietin, ovatko ne minulle liikaa.. 
 


 


 


 


Ei ne nauhat oikein meille passannut, joten joutivat pois, taidankin laittaa niihin ympärille mielummin juuttinarua.
Näitä minikuusia on nyt sitten ympäri taloa, korvike oikealle kuuselle, jota en kyllä edes kaipaa, mutta lähdemme tänään Tanska-keskukseen joulumarkkinoille katsomaan minkälaisia oikeita kuusia olisi tarjolla.9 kommenttia:

 1. Jo toinen uusi ihana blogi tälle aamulle! :)
  Kauniita kuvia, ihania ideioita!

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää takan päällinen, seesteinen ja jouluinen.

  VastaaPoista
 3. Takka kokonaisuudessaan on lämpimän näköinen.Olen bongannut täällä joulukuusia "taimena". Ne voi istuttaa ruukkuun, kastella ja katsella. Varmaan eivät karise multapaakussa ollessa aivan mielettömästi. Mukavaa kierrosta joulumarkkinoille.
  T.Seikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä Centro Ideassa oli joulukuusia!! 35-100€/kpl, riippuen koosta, mut ne oli malliltaan tosi leveitä alhaalta eikä mitenkään kauhian pitkiä, ei olis meidän mökkiin ainakaan mahtunut minnekkään edes se pikkuisin..

   Poista
 4. Toi sun kerrosvati on mieletön, oon ennenkin ihastellut sitä, kelpais mullekin :)
  t:Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppäs Johanna kattomas Larios ostoskeskuksen sieltä sisustuskaupasta minkä logossa on se kissa, en muista koskaan sen kaupan nimeä, mut on siellä bershkan vieressä, primarkin yläpuolella! just sieltä ostettu ja kaveri oli ostanut samanlaisen n. kuukausi takaperin! =)

   Poista
  2. Juu, "kissakauppa" on tuttu, en olekaan käynyt siellä vähään aikaan. Kiitos vinkistä kovasti, taidanpa pyörähtää siellä vielä ennen joulua katsastamassa tilanteen ;)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!