lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 2012 ja 1. Luukku

Tervetuloa Meidän Jouluun!
Wellcome to our Xmas!
Bienvenido a nuestro Navidad!Marraskuu meni viuhahtaen vaan ohi ja siinä tiimellyksessä unhoittui myös blogini vuosijuhla, eli 1v. synttärit! =) Jotenka päätin, että sitten panostetaan joulukuussa oikein kunnolla ja tästä alkaakin Pitsi ja Pipari- blogin Joulukalenteri 2012!

Seuraavat 24 päivää on luvassa jouluaiheisia postauksia ja adventteina aina jotakin spesiaalia, sempäs näette huomenna.. ;)
Tontut Mari & Toni vartioivat ulko-ovea.
Tässä maassa kerrostaloissa EI TODELLAKAAN ole tapana koristella asunnon julkisivua kranssein tms., koska yleistäen kaikki mikä on tyrkyllä, lähtee varmasti.. =(

Meidän seinänaapurissa ja lähinaapureina ei ole asunut yli puoleen vuoteen ketään, asunnot ovat melkeimpä vain paikallisten kesäkäytössä lukuunottamatta yhtä yksinäistä espanjalais rouvaa, joten olen pitänyt rapussa kransseja ja kukkia, vieköön sitten jos vieköön, ehkä olivat sitten niiden tarpeessa enemmän kuin minä.. =) Hyvin ne on toistaiseksi pysynyt, onneksi.
Tässä näkymää meidän ulko-ovelta, ulkona lämmintä n. +12 astetta ja aika kylmä tuuli, mutta ihaninta on, että aurinko jaksaa paistaa. Ei kovin talvinen kuva joulukalenteriin, mutta tälläistä täällä on, enkä harmittele yhtään. =)
Huomenna on ensimmäinen adventti, mitähän silloin on luvassa?

4 kommenttia:

 1. Tänne saapui sopivasti joulukuun alkaessa lumi ja pakkanen. Siellä on kovin erilainen joulusää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toissa aamuna oli enää +5 astetta ja se kosteus siihen takaa mukavat hytinät lämpimään tottuneelle.. =( MUTTA, katsoin mtv3 nettisivuilta ja siellähän on ollut taas ihan kauhea myrsky!! Toivottavasti teilläkin kaikki hyvin, sähköt toimii jne.? Toivottavasti keli normalisoituisi siellä tavalliseksi valoisaksi lumikeliksi pian. <3

   Poista
 2. Kiva idea tämä blogin joulukalenteri. Uskalsin itekin laittaa kranssin ulko-oveen ja toistaiseksi siinä saanut rauhassa ollakin. En ole muilla kransseja tai muitakaan ovikoristeita tässä talossa huomannut, varmaan juuri tuosta syystä mistä kirjoitit.

  t:Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, monessa blogissa olen tätä menneinä vuosina nähnyt ja nyt ajattelin itsekkin koettaa..ensin ajattelin, että jos en keksi joka päivälle juttua, mutta nyt tuntuu, että täytyykin ruveta yhdistelemään kun ois niin paljon kaikkea kivaa näytettävää.. =) Meidän vanhemmilta (samasta talosta) varastettiin ikkunan välisiä kukkia ja kranssi toissakesänä, mutta ei onneks meiltä vielä mitään, ihanaa, että sinäkin olet koristellut oveasi!

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!