lauantai 22. joulukuuta 2012

22. Luukku

Tämän vuoden lahjojen paketointi teemaan kuului karkkikepit ja havukoristeet.

8 kommenttia:

 1. Ihanasti paketoituja lahjoja! Olisipa ilo saada tuollaisia paketteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Ensimmäiset 10 oli nautinto näprätä, mut sitten iski väsymys.. ;) mut luonto ei antanut periksi ja olisi ollut tyhmää antaa 2:lle kaverille paketit joista toinen paketoitu rakkaudella ja toinen vaan peitelty, joten oli "pakko" jatkaa! =)

   Poista
 2. Minä sain! Kiitos ihana Mari! Jo pelkkä tuo paketointi oli mieletön lahja, mutta pukki saa kantaa sen meille aattona ni lapsetkin huomaa kuinka äiti on ollu kiltti :) Ihanaa joulunaikaa ja halaus !

  Anne-Mari

  VastaaPoista
 3. Voi kun raaskisi käyttää aikaa tuollaiseen ihanaan paketointiin. Noin olisi tullut paketoida vähintään lasten kummien lahjat. Ja kyllä noin kaunis paketti olisi ihana saada. Tai ei ehkä sittenkään. Eihän sitä raaski avata. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä aikaa menikin, mie kun olen vielä niin tarkka kaikista paperin taitteista jne. mutta tosiaan ne ensimmäiset 10 pakettia toimi ihanana terapia askarteluna, vähän niinkuin sie tykkäät neuloa!

   Poista
 4. I would love to unwrap them all! They look really lovely and wrapped with care! I am terribly curious and wonder what they contain... Have a Merry Christmas! Christa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..maybe after Xmas i can tell you something..Lovely Xmas time for you too!

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!