torstai 13. joulukuuta 2012

13. Luukku

Walter&co:n talolyhdyt löysivät uuden paikkansa parvekkeen oven edestä tarjotinpöydältä, saivat sisäänsä valot ja ympärilleen havuja ja enkelien höyheniä.



















Ihana yllätys kohtasi eilen illalla kun ryhdyin lataamaan tämän päivän luukun kuvia, melkein puolet kameran muistikortin kuvista oli "tuhoutunut", muuttunut siansaksaksi, ja päiväsaikaan ei ole mahdollisuutta kuvailla ennen viikonloppua, joten katotaan mitä kuvia saan illalla pelastettua seuraavia luukkuja varten vai joudutaanko siirtymään uusiin yöllä otettuihin otoksiin. Jos jollekkin on sattunut vastaavaa niin saa vinkata missä voisi olla vika, kaikki on kuitenkin muuten ihan tehty normaalisti.

Onneksi kuvien joukossa ei ollut lomakuvia, mutta harmittaa kun joukossa oli esim. ns. leivontaohje kuvakollaaseja, joita olin varaillut tulevaa varten ja muita kivoja juttuja joita ei voi uudestaan kuvata. Täytynee aloittaa illalla kova lataaminen jäljelle jääneille kuville, että saisi ne talteen muistikulle.

Siitäkin huolimatta, mukavaa loppuviikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. On sinulla monenlaisia lyhtyjä antamassa tunnelmaa. Hienoa, kun olet laittanut valoa aina parvekkeen tuntumaan. Jouluhan on valon juhlaa.
  Harmi kuvien ja suuren työn puolesta.
  T.Seikku

  VastaaPoista
 2. These houses are wonderful and the reindeer is lovely! I once had a neighbor who came from Finland and decorated with these on Christmas! Christa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Does they sell Walter&Co´s "house-lanterns" in Switzerland? Or is´t just "a thing" in northern europe...? =) Because, in Finland, you can find those allmost every country-style decorated house.. =) and the reindeers, i think those have belonged to xmas decor since war-time.. ;)

   Poista
 3. Hui! voiko muistikortille käydä niin??? Taidanpa rueta tilailemaan paperikuvia äkkiä..oon niin vanhanaikainen etten luota että mikään säilyy ellei ole paperilla.. Kaunis astelma, talolyhdyt on niin tunnelmallisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään voi, joka kerta kun "avasin" muistikortin tiedostoja katsoakseni niitä koneella, jotain uutta hävisi..nyt ne on kirjaimellisesti koko kortillinen muuttunut oudoiksi kirjaimiksi eikä kuvia näy.. =( kysyin valokuvaamosta ja sieltä sanottiin että tuo on aika tavallista, kannattaisi kuulemma vetää kaikki kuvat kuvaamisen jälkeen aina tikulle tai cd:lle... =(

   Poista
 4. Tosi kiva asetelma, talolyhdyt on ihan parhaita.
  Harmi tosiaan kuvien puolesta, joskus itselläkin tuhoutunut kuvia ja ainutkertaisia muistoja, kyllä siinä muutama ärräpää on päässyt ilmoille.
  t:Johanna

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!