sunnuntai 2. joulukuuta 2012

2. Luukku ja ARVONTA

1. Adventti on täällä, nyt saa viimeistään alkaa luvan kanssa ilakoimaan joulun ihanuuksista!

Tänä vuonna laitoin sinkkiselle tarjottimelle punaiset kynttilät, havuja, kiedoin narua ympärille ja adventtinumerot. Lisävaloa patterilla toimivista jouluvaloista tarjottimen ympärillä.


Emaliset adventtinumero-kilvet tuovat mukavaa retro-henkeä.


Vihdoinkin sain ostaa kauan ihailemiani punaisia neilikoita, niitä kotiutuu meille vain ja ainoastaan joulunaikaan, kuinka ne ovatkin niin herkullisen värisiä!Mutta sitten, tadaa, olisi vuorossa ARVONTA!!!

1. adventin arvonnassa palkintona legendaarinen Espanjan tuliainen, El Mueble-lehti, jonka joulunumerossa herkullisia ylellisiä joulukoteja, mutta myös muutakin kuin pelkkää jouluhuumaa.Espanjalainen joulu ei ole joulu ilman Turrón-suklaata, nam nam.Voihan sitä joskus tehdä jotain muutakin kuin pukki-pipareita? Tässä gitana-flamencopuku ja viuhka (arvonnan voittaja voisi sitten postata koristelemansa piparit.. =)Aah, voisin nuuskutella näitä Zara HOMEn Black Vanilla-tuoksuisia suitsukkeita loputtomiin! Tätä kun saisi parfyymina! Ja tietysti limited edition 2012.


Kaikki voivat osallistua arvontaan jättämällä kommentin ja ilmoittamalla tunnistettavan nimimerkin ja monellako arvalla olette mukana.

1 arpa = pelkkä kommentti
2 arpaa = ryhtyminen/oleminen lukijaksi
3 arpaa = olemalla lukija ja linkitys omaan blogiin

Olisin iloinen jos kertoisit mitkä kolme tärkeintä sisustuksellista seikkaa tekevät sinulle parhaimman joulun!?

Arvonta alkaa 2.12.2012 ja päättyy perjantaina 7.12.2012 klo 21.00! Onnea, Suerte!

Arvonta-aika on päättynyt!

18 kommenttia:

 1. Kolme apua. Kuusi (tänä vuonna ensimmäistä kertaa muovinen), kyntteliköt ja kynttilät. Olen lukija ja olen kahdesti linkittänyt jo sinut. Pitää tehdä tässä jossain vaiheessa joulusta juttu, niin silloin saan uuden linkin ainakin viime vuoden joulukuuseen. ;)Eli onko tämä sitten 3 arpaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkitys tarkoittaa lähinnä sitä, että loisit blogisi oikeaan reunaan (eli sinne missä on tietoja sinusta, blogihistoria ja lukijat) uuden gadgetin, jossa olisi vaikka tuo viimeinen kuva ja kun joku immeinen klikkaa sitä, sivu aukeaa suoraan tähän minun arvontaan.. =)

   Poista
  2. No ei tää nyt kerkeä perehtyä kunnolla. Tai sitten vauva on viennyt viimeisetkin aivonrippeet pois. Joten tipauta yksi arpa pois, niin mennään kuten muillakin. ;)

   Poista
 2. Ihanan punaiset neilikat oletkin löytänyt, sopivat ihanasti noihin kynttilöihin!

  2 arvalla mukana havittelemassa Espanjan ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 3. Hyasintti, valkoiset kruunukynttilät ja eräs rakas vanha tonttukoriste kuuluvat jouluuni!
  Kauniita nuo punaiset neilikat kynttiläasetelmasi kera.
  2 arvalla mukana ollaan!

  VastaaPoista
 4. Jouluni:
  - Luonnovalkoisen ja havunvihreän liitto
  - Luonnonmateriaalit
  - Väritön lasi ja vaaleat saviastiat kattauksissa

  Olipa mutten kiva löytö tämä blogisi! Jään seuraamaan postauksiasi ja jätän kaksi arpaani odottamaan arvonnan tulosta.

  VastaaPoista
 5. Jouluni odotukseen kuuluvat: monen väriset joulutähdet, erilaiset valot (kynttilöitä paljon sekä erilaisia jouluvaloja) sekä pöytäliinojen, mattojen ym tekstiilien vaihto joulun sävyihin).
  2 arpaani odottavat arvontaa.
  Joulun tuoksuisin terv. Seikku

  VastaaPoista
 6. Liityin lukijaksesi...linkitän blogiini ja Jouluun kuuluvat koristeet(tontut yms.)kuusi uusin ja vanhoin koristein,sekä hyasintit + sen tuoksu,kuten myös pipareiden/ruokien tuoksu(vaikka se ei ole sisustukseen liittyvää;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kauniista blogista!

  Mukavaa Joulun odotusta!

  Terveisin Satu Raisiosta

  VastaaPoista
 8. Olen hulluna erilaisiin piparimuotteihin ja nämä ovat kyllä aivan omaa luokkaansa. Ihanat! KUten muutkin palkinnot, joten olen toki yhdellä mukana arvonnassa.
  Kolme asiaa jotka tekevät joulua ovat kyllä valaistus (paljon epäsuoraa valoa erilaisista valosarjoista ja elävää valoa kynttilöistä), siisteys (ei käy kiistäminen, siivota pitää jotta joulu tuntuu joululle) ja hyasintin tuoksu.

  VastaaPoista
 9. voi, melkein missasin tämän!
  Kahdella arvalla ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Mukavaa itsenäisyyspäivää! Itse vietän sitä kipeänä :/

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla mukana :) (kolmaskin tulisi mutta en ole tuota linkitystä ikinä onnistunut tekemään :-/ ...)
  Meillä joulutunnelman tekevät joulukoristeet, kuusi ja joulun tuoksu joka syntyy joululeipomisesta :) ja kynttilät tietysti!

  VastaaPoista
 11. Tulen yhdellä arvalla mukaan. Minulla joulun tunnelmaa tekee joulukuusi, erilaiset kyntteliköt ja jouluvalot sisätiloissa käytettynä ja jouluherkkuasetelmat pöydillä ja piirongeilla.

  VastaaPoista
 12. Ihana arvonta, erityisesti minäkin tykkään uudenlaisista piparimuoteista. Ehkä se on aikuisen paluuta lapsuuden muovailuleikkeihin. JOulun tunnelmaan tarvitaan erityisesti ainakin oikea joulukuusi, joulukukkia ja jouluisia tekstiilejä.

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana. Mun joulu tuleee aivan ehdottomasti, KYNTTILÖISTÄ! Paljon paljon kynttilöitä siellä täällä joka puolella... Jouluvalot on toinen ehdoton juttu, Mut hyvänä peränä pitää joululiinat pöydällä, joulukukkaset, joulukalenteri (vaikka kolmenkympin paremmalla puolella jo reilusti ollaan, saahan sitä itseään hemmotella ja vähän lapsen mieltäkin jouluun tuoda...) Tervetuloa JOULU! :)

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana. Joulu on tietysti kynttilät, jouluvalot (varsinkin täällä Espanjassa ihan mielettömän hienot) ja joulukuusi. Lisäksi meidän joulunodotus alkaa kun lasten oviin ilmestyy joulusukat, johon tonttu tuo yöllä jotain pientä kivaa. Tai sukka on tyhjä, jos tontut on nähneet/kuulleet lasten tuhmista teoista.

  Hyvää joulunodotusta: Anne-Mari

  VastaaPoista
 15. Lähden mukaan mahtavaan adventtiarvontaasi kahdella arvalla. Olet luonut ihanan blogin ja niin mukava käydä täällä kuulemassa kuulumisiasi ja katsomassa upeita kuviasi.
  Joulun luo minulle kuusi (myös sen haju), joulukoristeet ja kynttilät. Kyllä se kuusenkoristelu perinteisesti aattona väkisinkin nostaa joulumieltä pintaan. Tekisi mieli lisätä pimeälle hautausmaalle upeasti valoaan luova kynttilämeri, mutta se ei taida ihan sisustusseikasta käydä. :-)

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!