maanantai 3. joulukuuta 2012

3. Luukku

Lokakuun lopulla olin jotenkin kovin väsynyt ja ehkä tympääntynytkin ja pelkkä ajatuskin joulusta puistatti ja aiheutti inhon väristyksiä, pitäisikö todella kohta ryhtyä koristelemaan kotia? Päätin, etten tee tänä vuonna mitään koska ei huvita. Olin jo ihan unohtanut kokonaan tilanneeni Tiinan ja Katjan yhteistyön hedelmän, Tervetuloa Joulu-kirjan, ja kun se viimein tänne putkahti niin jo pelkästään ensimmäisellä selauksella sydämeni pakahtui silkasta riemusta kaikkea kaunista kohtaan ja muistutus siitä miksi sitä kotia on niin ihana laittaa, kun tulee töistä kotiin arjen tympäännyttämänä kaunis koti vastassa lämmittää, tyynnyttää ja tekee oman pienen turvakolon.Omilla pikku kätösillä tekemisen riemu ja ennen kaikkea onnistumisen ilo, se vasta arjen ilostuttaja onkin. Sanon aina, että olisin mielelläni KotiRouva, ilman lapsia ja eläimiä, askartelisin ja ompelisin ja väkertelisin vaan aamusta iltaan kaikkea kivaa!

Tässä yksi aloitettu projekti, joka alkoi tästä, kasasta kankaita, aika jouluisia sellaisia. Tämän kun saisi valmiiksi niin mitähän siitäkin tulisi, odotellaan, odotellaan..Pitsi ja Pipari löytyy nykyään myös Facebookista, käyhän tykkäämässä tästä!

Muista myös eilen alkanut Arvonta, se löytyy täältä!

5 kommenttia:

 1. Tuo kirja jos mikä saa joulufiiliksen syttymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Ja olin tosiaan tilannut sen jo aikapäiviä sitten ennakkomyynnistä ja sitten unohtanut koko kirjan, mikä ihana yllätys olikaan kun näin sen postilaatikossa! =)

   Poista
 2. Huh, noi kirjat on niin koukuttavia:) Minä en uskalla enää katsella noita kun lähtee aina ihan mopo lapasesta....:) Höööh, mulla meni tuo arvonta ihan ohi...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat ja lehdet, sama juttu, saan aina paketin joulukuussa Suomesta, kaikki mahdolliset joululehdet, siinä iskee vauhtisokeus niitä selaillessa.. =)
   Ei huolen häivää, 3. adventtina pärähtää uusi arvonta kehiin, aikas samanmoisin palkinnoin, sitten mukaan!

   Poista
 3. all you perform is simply therefore magical as well as stunning. cherished this particular.  lol美服代练
  Buy LOL Boosting
  cheapest fifa 15 coins
  Buy LOL Boosting

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!